Degenek izgubio mesto startera u Zvezdi?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.07.2020.
13:21
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

''Mali signali'' koji ukazuju da se bliži njegov novi odlazak iz Zvezde.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je ovog leta dovela dva ozbiljna pojačanja, Aleksandra Kataija i Srđana Spiridonovića, ali kada su izlazni transferi u pitanju, još uvek nema očekivane realizacije.

Verovalo se da će se Mateo Garsija preseliti u argentinski Rasing, od čega bi Zvezda zaradila 2.2 miliona evra, ali krilni fudbaler je tu opciju odbio, pa se sadavčekajunove ponude za njega.

Ponude se čekaju i za štopera Miloša Degeneka, a sportski direktor Mitar Mrkela je potvrdio da se jedan ''veliki klub'' interesuje za njega. Ipak, to interesovanje tek treba da se pokaže i na papiru, kako bi Zvezda mogla da reaguje, a mediji spekulišu da je u pitanju moskovski Spartak.

Iščekujući naredni potez Moskovljana u vezi Degeneka, trener Dejan Stanković je već počeo da formira novi štoperski tandem Pankov-Milunović, o čemu danas piše i ''Žurnal'', što je signal da je Degenekov transfer sve izvesniji.

Dodatni detalj u prilog toj priči viđen je i na utakmici sa Napretkom, gde je Degenek u drugom poluvremenu prebačen na poziciju - levog beka.

Doduše, videćemo kako će sve izgledati u generalnoj probi protiv Borca iz Banjaluke sutra, ako bude slično kao protiv Napretka, onda i u prvenstvu možemo očekivati Pankova kao startera umesto Degeneka.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Horhe Kampos
Monday, 27.07.2020
22:29

Добар је Дегенек... Таквог штопера нисмо имали још од Сава Павићевића... (Ла Телек убедљиво најбољи, ван конкуренције)

avatar
Аполо
Monday, 27.07.2020
20:13

Панков дечко коначно треба да добије шансу, показао је и раније потенцијал и залагање, док од Дегенека и Милуновића не зна се који је тромији. Али добро, засад неко мора да буде у штоперском тандему. Дегенек је био одличан када је први пут дошао у Звезду, пружао је најбоље партије, али сад делује некако истрошено.

avatar
Brajkoo
Monday, 27.07.2020
15:23

Nije on tako los igrac ali posle one bruke protiv Sadika bolje bi mu bolo da napusti klub tj Srbiju jer ako saceka jos jedan Derbi tesko da ce moci da ode i u Pakistan

avatar
Consigliere 1927
Monday, 27.07.2020
18:53

Vi koliko ste iskompleksirani ni ne pricate o pobedi vec o Sadikovom drublingu... Jos vec panj je Vitas ispao u finalu kupa protiv Vose, ali to izgleda niste videli. Sadik kad da gol u derbiju, kad da barem gol oo utakmici, a ne svaku drugu mozemo reci da je neki igrac. Ovako dzaba naduvavate ostace i ove sezone kad zainteresovanih nema. Pre ce te za malog Stevanovica dobiti 20 miliona nego za Sadika 6.

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 27.07.2020
19:26

A kad pocinju kvalifikacije za Ligu Sampiona za pobednike u derbiju ljepi.

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 27.07.2020
15:13

Milose ostani.

avatar
Scout Master
Monday, 27.07.2020
14:22

Kako god okreni obrni Degenek i Milunovic su najbolji stoperi...Pankov je ispod Zvezdinog nivoa, najslabiji stoper u rotaciji...Erakovic je vec sada solidno bolji

avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 27.07.2020
14:01

Jadno je sve,jako jadno.Izgleda kao prosjacenje.Sta to uradiste? Upropastili ste klub nesposobnjakovici.Svi vam se smeju i hvataju se za glavu.