Degenek želi u Zvezdu, Zvezdi treba štoper... Šta je problem?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 19.07.2019.
10:21
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Miloš Degenek bi mogao da se vrati u Crvenu zvezdu u novoj sezoni, ali...

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Crvena zvezda je ostala sa samo tri klasična štopera nakon odlaska Vujadina Savića.

Nemanja Milunović, Srđan Babić i Radovan Pankov su klasični štoperi, a po potrebi na toj poziciji može da igra i Filip Stojković. Ipak, potreban je još jedan štoper imajući u vidu da će Crvena zvezda odigrati možda i preko 60 utakmica ove sezone.

"Žurnal" danas pominje Miloša Degeneka, ali smatraju da transfer nije moguć tek tako, ali da postoji interesovanje Crvene zvezde i sa druge strane, Miloša Degeneka koji je skrajnut u ekipi Al Hilala.

Al Hilal sa njim ima ugovor na tri godine, pa bi u slučaju pozajmice koja je možda i jedina opcija, Degenek morao da prihvati i smanjenje plate.

Možda i najrealnija opcija u slučaju Miloša Degeneka jeste ostanak u Aziji, ali u drugom klubu koji je platežni moćniji od Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Friday, 19.07.2019
13:41

Pa nije to kvantna fizika. Problem je lova, kao u slučaju Teodosića, Jovića, Kolarova, ... Novinari, ne zaluđujte mlade navijače. Mi stariji znamo da su to samo "patke". Mene drugo iznenađuje. U većini slučajeva igrači koje proda Zvezda so promašena investicija. Nikako se ne pokažu u novim klubovima. Vrlo brzo postanu višak. Ako Terzić i kompanija dođu na slab glas, pitaću ih kada će da prodaju sledećeg igrača po dobroj ceni.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 19.07.2019
10:49

Skrajnut hahaha...kad su videli sta su doveli mozda ga i vrate tamo odakle su ga doveli.

avatar
Aleksandar Jovancevic
Friday, 19.07.2019
10:40

Ne treba ga dovoditi,iskoristio je klub da mu bude usputna stanica da digne sebi cenu i otišao.Sada mu ne dostaje evropa i Zvezda umesto pustinjskog fudbala.Uprava ako je pametna da ga iskulira.