Deki blista nakon pobede Zvezde, ima samo jednu zamerku za svoje igrače, jednog bi i "prebio"!

Autor: Beta Beta
subota 15.02.2020.
18:11
Izvor: Beta

Zadovoljan rezultatom, ali i igrom na Banovom brdu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je prezadovoljan izdanjem svog tima na današnjem meču protiv Čukaričkog i dodao da jedino zamera svojim igračima što nisu utakmicu zatvorili kada je trebalo.

"Dobar meč. Dobro smo ušli u meč, jer kako sam zahtevao tako smo i igrali. Sve čestitke idu momcima, mom stručnom štabu, navijačima", rekao je Stanković novinarima nakon meča.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas u gostima ekipu Čukaričkog sa 2:0, u utakmici 21. kola Superlige Srbije.

"Kad imaš dominaciju, kao što smo imali u prvom poluvremenu, onda utakmicu treba i da zatvoriš. Ovo nam je treći penal koji šutiramo i treći koji promašujemo. To je jedino što mogu da zamerim igračima, ne lično, ekipno. Utakmica mora da zatvori. Istina je da ne može da se igra u visokom ritmu 90 minuta, zato je dobro imati prednost kada ti to prednost dozvoli", rekao je Stanković.

On je imao zamerke i na račun Njegoša Petrovića.

"Rekao sam mu da ću ga prebiti... Šalim se naravno. Poslednjih desetak minuta smo se malo razvukli. Super je on odradio posao, ali treba malkice iskustva kad mečevi izgube na intenzitetu, taktici, da ostanu, da ne krenu u trakalicu gole-dole, nego da ostanu u bloku sa odbranom", rekao je Stanković.

Stanković je dodao da je imao tremu pred današnji debi na klupi Zvezde.

"Imao sam pozitivnu tremu. Od igrača sam tražio samo da mi naprave lep debi i hvala im na tome. Lepo je vratiti se u srpski fudbal. Došao sam sa velikim željama, ambicijama, imam velike ciljeve, imam ideje od kojih neću odustajati", rekao je Stanković.

Trener Čukaričkog Aleksandar Veselinović istakao je da je Zvezda zasluženo pobedila i poželeo je Stankoviću sve najbolje u nastavku sezone i karijere.

"Zahvalnost Dejanu Stankoviću na svemu što je uradio za srpski fudbal i želje da ostvari svoje trenerske ambicije, da ga sreća prati jer to zaslužio. Dobro je za srpski fudbal da imamo ovakva imena i obaveza svih nas je da mu pomognemo na svaki način. Potpuno zaslužena pobeda Zvezde", rekao je Veselinović.

"Istina je da smo odigrali veoma, veoma lošu utakmicu i da smo posle više od godinu dana izgubili na svom terenu... Nije ovo slika kakvu smo želeli... Sem iskrenih čestitki ništa mi drugo ne preostaje", dodao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Sunday, 16.02.2020
14:39

Добра игра и победа. Биће све како треба.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 16.02.2020
10:27

Blista nakon 2 nedosuđena penala za protivnika, dosuđenog penala za njegov tim, iako je lopta napucana u ruku išla 5m pored gola, nepokazana 4 žuta Gobeljića, po 2 u svakom poluvremenu i žuti Degeneku, Milunoviću, Rodiću i Boaćiju naravno zbog simuliranja, jedno 10-ak nedosuđenih prekršaja za protivnika i otprilike isto izmišljenih za njegov tim od kojih su neki uticali "samo" na igru, inicijativu, posed, energiju ekipe, a drugi mogli i direktno na rezultat da je znanja u njegovoj ekipi. Jel to ta sreća Veselinoviću koja treba da ga prati? Sreća bi bila da nije ništa "uradio" za srpski fudbal tj. da nas selektori nisu godinama obmanjivali pravljenjem reprezentacije oko takve igračke "veličine" koja nije imala ni fizičke predispozicije ni znanja za ulogu koju je dobijala pa bi s pravom svako mogao da pita čime može da ih nauči, sem onome što je prinaučio od svojih velikih trenera od kojih se Murinjo i nasmejao kad je čuo da je postao trener - šef stručnog štaba, u smislu "Ti, ahahahaha". Pa propast našeg reprezentativnog fudbala počinje kada je Stanković unapred preodređen da nasledi Savićevića, Stojkovića, Jugovića, Jokanovića, Drulovića, a u 102 utakmice je probao na svakoj od njihovih pozicija u veznom redu i pokazao da nije dostojan državnog dresa ni na jednoj. Time što se ofarbao sada tako da podseća na igračke dane one koji su mu se i tada divili, te će uspeti i sada da ubedi u svoje "trenersko umeće", ali činjenica je da bi ovu utakmicu izgubio glatko od kombinovanog tima čukaričkog bez Danila Grujića, već sa sudijom i VAR-om kako se u svakoj poštenoj ligi praktikuje.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 17.02.2020
14:40

Da si ti upucen u nova pravila koja su na snazi vec godinama onda bi znao da u sesnaestercu vise nema napucane ruke ljepi, ali ti samo nastavi da na vestimao Zvezdi siris partizanske lazi, patolosku mrznju, zlobu, zavist i ljubomoru jer mnogo si nam talican ljepi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 17.02.2020
21:55

Zašto si onda govorio da sudija nije pokrao Partizan protiv Mančester Junajteda kada je Mančester Junajted 2 puta igrao rukom u svom šesnaestercu, a nisu dosuđeni penali za Partizan. Zašto si ćutao kada je Gobeljić odneo loptu rukom u svom šesnaestercu u Kopenhagenu? Nemoj da si licemeran tupo.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 17.02.2020
21:42

Stvarno jedan Deli Stankovic nije ni deseti deo dao za evropski fudbal koliko je dao vasa legenda nad legendama sasa ilic ljepi.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 15.02.2020
23:24

Molim te Deki, kao Boga te molim zabrani onom Benu da sutira penale i slobodne udarce. Taj nikad nije postigao gol iz slobodnog udarca, a stalno se trpa da sutira.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 16.02.2020
01:08

E to sam i ja Piksi primetio,pogotovo za slobodnjake,svaku salje van stadiona a uporno sutira,stvarno ne razumem.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 17.02.2020
14:36

Covek si umislio ako je u Zvezdi da je i on neka Zvezda pa svuda trpa nos, ali to nije njegova greska, nego greska strucnog staba koji mora da odredi ko je za sta zaduzen u timu.

avatar
MarkoSi
Sunday, 16.02.2020
15:31

E, ja ne mogu da verujem šta u Zvezdi rade!? Em to što ti kažeš, em čovek neće da produži ugovor sa klubom. Umesto da penale i slobodnjake šutiraju Nikolić i Gavrić i da im dižemo samopouzdanje i cenu, mi čoveku koji odlazi bez obeštećenja dižemo cenu. Razumem da igra jer je dobar i dosta je doprineo uspesima kluba, ali ovao mi je neobjašnjivo.

avatar
pogled sa avale
Saturday, 15.02.2020
22:41

da bi Deki pobedio na debiju Cukaricki igrao sa rezervama, videcemo koliko ce igraca iz danasnjeg sastava igrati protiv Partizana

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 16.02.2020
01:09

Pa igrace svi.Ti stvarno mislis da nece igrati Gavric i Nikolic,ti se ne razumes bas u fudbal.

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 16.02.2020
04:20

Hhahaha neverovatno... Petrovic prvi golman, Puskaric sve odigrao sem povrede koju je imao, Docic 17/21 utakmice, Tedic 19/21, Birmancevic 20/21, Cirkovic 18/21, Kajevic 20/21, Kovac 21/21, Sapic 21/21, Vidosavljevic 15/21 i Velickovic 7/21 i ti kazes rezerve. Sram te bilo, mi smo u derbiju igrali sa rezervama protiv vas, sad ce te dobiti po repu da se pusite do onog poklonjenog stadiona!

avatar
Dorotej
Saturday, 15.02.2020
19:59

Stankoviću Dejane bravo za komentar drugog poluvremena. Svaka ti je "k'o Njegoševa", a i ljutna se odnosila na mladog Njegoša. Vidi se iskustvo iz bogate karijere. To prenositi na igrače, učiti ih, treba da bude Zvezdin kapital za bolje sutra.