Deki ne računa na trojicu, ali je oduševljen "pravim Njegošem"!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 24.11.2021.
15:45
Izvor: Sportske.net

Da li će početi utakmicu od starta?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

U okviru petog kola Lige Evrope Crvena zvezda dočekuje Ludogorec, reklo bi se da je favorit, a šta o tome misli Dejan Stanković, trener crveno-belih?

Utakmica Crvene zvezde i Ludogoreca igra se u četvrtak od 18:45. 

"Za uvod zdravstveni bilten. Neće biti sa nama Gobeljić i Degenek zbog suspenzije. Sanogo se vratio, ali videćemo da li će moći 90 minuta ili ne. Dioni je još van stroja, uspeli smo da vratimo Pipa Falka i zadovolji smo. Može da bude i bolje, ali smo zadovoljni kako smo izgledali 70 minuta u Lučanima, na stranu uvodnih 20", rekao je Stanković. 

Stanković smatra i da je utakmica sa Ludogorecom jedna od najbitnijih u polusezoni.

"Mislim da svako ko igra Evropu želi da pobedi. Vidim da se priča da će doći bez nekoliko igrača, ali ako vratimo film unazad mi smo u Bugarskoj bili bez nekoliko igrača pa smo napravili jednu od najlepših pobeda. Bilo ko da izađe kao protivnik mi idemo 100 odsto i respektujemo dosta njihovu istoriju zadnjih 10 godina. Na njih gledamo kao na najbitniju utakmicu u ovoj polusezoni", rekao je Stanković. 

Naravno, ne razmišlja o protivniku koji je u problemima sa povredama. 

"Ne mogu da znam do pre početka utakmice koga će izvesti Ludogorec, tako da sam skoncentrisan na nas. ali znam 95 odsto koga ću izvesti."

Pošto je Sanogo pod znakom pitanja, Stanković će najverovatnije od prvog minuta koristiti Njegoša Petrovića. 

"Fenomenalan je u poslednjih nekoliko utakmica, to je onaj Njegoš koga ja znam. Dosta samopouzdanja, dosta ritma, jakih duela, to je ono što ga krasi. Miran je, dosta je mirniji na lopti u poslednje vreme. Zvezda je takva, ima dosta pritiska, ali sada smo mi tu da istrpimo, sačekamo svakoga. Sada kako igra, može da igra bilo gde", kaže Stanković. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke