Dekijev oproštaj od Majkla Odža, evo šta je uradio posle pobede u Šapcu

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.08.2020.
20:35
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Komentar utakmice večeras je bio u drugom planu.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda nastavlja da ređa ubedljive pobede na startu nove sezone u Superligi, a večeras je upisala i prvu na gostovanju, protiv Mačve u Šapcu (3:0).

Odmah posle meča, trener Zvezde Dejan  Stanković je pred kamere TV Arene Sport izašao u dresu koji je u Crvenoj zvezdi nosio Majkl Odžo, čija je prerana smrt šokirala čitav košarkaški svet.

''Prva misao ide za familiju, za sve prijatelje, za sve njegove saigrače, za sve koji su ga poznavali. Imao sam prilike dva puta da ga vidim na aerodromu. Kao što su svi napisali, div mekog srca, neka mu je večna slava'', rekao je Stanković na početku, a posle dubokog uzdaha, nastavio je o večerašnjoj utakmici.
-

''Što se tiče utakmice, tvrda takmičarska, teren težak, treća utakmica za devet dana. Bilo je grešaka, ali smo ih očekivali. Moj utisak je da smo podizali ritam kako je meč odmicao. Dali smo gol na vreme, to je u drugom poluvremenu bolje izgledalo. Čestitam i Mačvi, u prvom poluvremenu je bilo fajterski'', objašnjava Stanković.

Na kraju se osvrnuo i na današnji žreb za prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Zvezda je za rivala dobila Evropu sa Gibraltara.

''Moram da budem zadovoljan žrebom. Ono što je bilo - tri ekipe, neko ko ima najmanji koeficijent. Nema ih puno, ne znam kada su stali sa prvenstvom, mislim da je i kod njih korona prekinula takmičenje. Imamo još jedan meč u prvenstvu, pa polako da se spremamo za Evropu'', zaključio je Stanković.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 10.08.2020
10:22

Jedan je Deki Stankovic.

avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 09.08.2020
21:36

Господин за пример свим тренерима.