"Delija" Bajko: "Vratio bih se u Zvezdu bez razmišljanja"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 20.10.2016.
17:54
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Novi član Nefčija Boban Bajković priprema se za debi na golu tog azerbejdžanskog kluba ali tvrdi da svoju voljenu Zvezdu stalno prati i da se bez razmišljanja vratio na "Marakanu".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Nefči iz Bakua nedavno je angažovao Bobana Bajkovića koji bi na golu svog novog tima trebalo da debituje naredne nedelje. Premda već godinu i po dana nema takmičarsku utakmicu u rukama Cetinjanin se ne plaši izazova.

"Sigurno mi to neće predstavljati problem jer sam u godinama u kojim pauza ne može uticati na mene" kaže za "Blic" Boban Bajković.

Momak kojeg je svojevremeno u Zvezdi "rehabilitovao" Robert Prosinečki priznaje da jedva čeka da ponovo počne da se druži sa selektorom Azerbejdžana.

"Vodiću Robija na ručak i družićemo se kao i dok mi je bio trener u Zvezdi! Zahvalan sam mu jer me je digao iz mrtvih pre nekoliko godina" dodao je Bajković.

Preporuku da prihvati poziv Nefčija Bajku je dao još jedan bivši golman Crvene zvezde Saša Stamenković koji je i sam nosio dres poznatog azerbejdžanskog kluba.

"Čuo sam se s njim pre nego što sam otputovao i rekao mi je sve najbolje o Nefčiju. Naglasio mi je da je taj klub u Azerbejdžanu iste veličine kao i Crvena zvezda u Srbiji" ističe Bajković.

Srpska prestonica više nije blizu a samim tim ni voljeni klub, ali Cetinjanin ne krije da će Zvezdu nastaviti da prati i da bi se bez razmišljanja uvek vratio na "Marakanu".

"Pratim Zvezdu i pratiću je dok sam živ. Vratio bih se bez razmišljanja! Gledao sam derbi protiv Partizana i poraz mi je teško pao, kao i svakom navijaču Zvezde. Ipak, ne brinem mnogo jer znam da ćemo opet sigurno biti šampioni i da ćemo do kraja polusezone napraviti veliku razliku" zaključio je Bajković.

Boban Bajković je u Crvenoj zvezdi proveo punih deset godina ali je tek od 2010. godine počeo da dobija priliku da bi se tokom mandata Roberta Prosinečkog ustalio na golu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke