Delije, Grobari, još jednom - OPREZ! Evo kako je UEFA kaznila Skenderbeg i Keln!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 30.10.2017.
14:16
Izvor: Beta

Rigorozniji su nego ikad, navijači Zvezde i Partizana ovo moraju najozbiljnije da shvate.

Epa/Valdrin Xhemaj
Epa/Valdrin Xhemaj

Povezane vesti

Albanski fudbalski klub Skenderbeg igraće narednu utakmicu pred praznim tribinama u Elbasanu zbog ponašanja navijača na utakmici s beogradskim Partizanom.

Pored toga, Evropska fudbalska unija (Uefa) je odlučila da albanski klub mora da plati i 60.000 evra kazne.


Skenderbeg je kažnjen zbog nezakonitog skandiranja, paljenja pirotehnike i rasističkog ponašanja gledalaca na utakmici protiv Partizana u Ligi Evropa.

Dve ekipe će se ponovo sastati u četvrtak od 19.00 u Beogradu.

Uefa je, takođe, zabranila fudbalskom klubu Keln da prodaje ulaznice svojim navijačima za gostovanje Crvenoj zvezdi u Beogradu.

Nemački klub će morati da zbog ponašanja navijača na gostovanju Arsenalu u Londonu da plati 60.000 evra i dat mu je rok od 30 dana da nadoknadi štetu na stadionu Emirati.

Arsenal se teretio za lošu organizaciju, odnosno što nije bio obezbedjen nesmetan prolaz na stepenicama, ali engleski klub nije zbog toga kažnjen. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Matador PFC-FCB
Monday, 30.10.2017
15:39

Evo zašto ne treba vređati Skenderbeg. Da li uopšte znate ko je bio taj SKENDERBEG? Đurađ Kastriot - Skenderbeg je albanski nacionalni heroj SRPSKOG POREKLA koji potiče iz Zete tj. današnje Crne Gore. Tako da uopšte nikakav razlog za vređanje ne postoji. Nikakvo Kosovo na tribini u četvrtak! Znamo da je Kosovo ❤ Srbije al ostavimo to ukoliko nam je stalo do voljenog kluba!

avatar
Sladjan Radisavljevic
Monday, 30.10.2017
16:36

Eh kada bi te ovi nasi poslusali...

avatar
El Matador PFC-FCB
Monday, 30.10.2017
17:26

Nadam se jer mi ipak nemamo nikakvu frku sa Albancima već sa šiptarima koji opet nemaju veze sa Albancima (Albanci katolici, šiptari muslimani) a mi ne igramo sa Prištinom pa da izvodimo nekakve gluposti.