''Delije'', ne zaboravite uvertiru, Joveljić je spreman za ''rafalnu paljbu''! Obezbeđen i TV prenos!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.09.2018.
09:56
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Kakav dan za navijače Crvene zvezde, sutra će imati dvostruko zadovoljstvo i priliku da u razmaku od samo par sati bodre dva svoja tima na startu takmičenja u Ligi šampiona.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Znate već, osim prvog tima, Crvena zvezda će ove sezone u Ligi šampiona imati i svoj omladinski tim koji će se takođe takmičiti sa Napolijem Liverpulom i PSŽ-om u grupnoj fazi takmičenja.

Crveno-beli su silno motivisani za ove utakmice, a ekipa Bratislava Žikovića je pojačana i prekomandom dvojice prvotimaca - napadača Dejana Joveljića i levog beka Alekse Terzića.

Joveljić je prošle sezone bukvalno golgeterski eksplodirao, postigavši čak 44 gola u Omladinskoj ligi Srbije, ali u velikoj konkurenciji u seniorskom timu još nije uspeo da se izbori za svoje mesto, iako je u finišu prošle sezone već postigao nekoliko golova za prvi tim.

Što se tiče Alekse Terzića, on je na pripremama tokom leta sa prvotimcima Zvezde pokazao veliki potencijal i nema sumnje da će i on biti veliki Zvezdin adut u godinama koje dolaze.

Duel omladinaca Crvene zvezde i Napolija na programu je sutra od 16 časova, uz direktan TV prenos na ''Areni Sport'', a crveno-beli će utakmice kao domaćini igrati na Banovom brdu, na stadionu Čukaričkog.

Naravno, Zvezdini omladinci očekuju i veliku podršku sa tribina, u šta i ne sumnjamo, a poziv Zvezdinim pristalicama uputio je i golman Miloš Gordić u izjavi za današnji ''Žurnal''.

''Nadam se da će biti veliki broj navijača na Banovom brdu i iskoristio bih priliku da pozovem sve zvezdaše da dođu i da nas podrže. Svima bi nam mnogo značila njihova podrška'', poručio je Gordić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 17.09.2018
10:18

Kakav ce to dan biti za Srbiju i srpsku dijasporu. Za ovo se zivi.