''Delije'' zakazale šampionsko slavlje, a šta kaže njihov novi heroj?

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.04.2018.
23:24
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Posle večerašnjeg trijumfa nad Čukaričkim, Crvena zvezda ima priliku da već u sledećem kolu i matematički obezbedi šampionsku titulu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Crveno-beli su večeras na ''Rajku Mitiću'' savladali ''Brđane'' sa ubedljivih 3:0, a posle meča navijači i fudbaleri Crvene zvezde pozvali su brojne pristalice našeg najtrofejnijeg kluba da se u što većem broju okupe u Kruševcu narednog vikenda.

Zvezda u sledećem kolu gostuje Napretku, u nedelju od 17 časova, kada bi mogla i da ''overi'' titulu, pa otuda i večerašnji transparent:

''Svi u Kruševac''.

A jedan od junaka pobede nad Čukaričkim Luka Adžić u izjavi za klupski sajt najpre je izrazio zadovoljstvo zbog ostvarenog rezultata.

''Znači nam ova pobeda, iz razloga što već u sledećem kolu možemo da obezbedimo titulu. U prvo poluvreme smo loše ušli, bilo je i teško vreme za igru, ali u nastavku smo pokazali zašto smo prvi na tabeli'', istakao je Adžić.

Velike zasluge ima za prvi gol, kada je asistirao Benu, a u finišu je golom iz slobodnog udarca stavio tačku na ovaj meč.

''Bila je moja pozicija, vežbam to mesecima na treningu i odmah sam uzeo loptu. To je sedmi gol za mene, nije mala brojka s obzirom na to da nisam standardan. Nadam se se neću zaustaviti i da ću postići još neki gol do kraja'', poručuje Adžić.

Kada je u pitanju sledeća utakmica sa Napretkom, biće to ujedno prilika Zvezdi i da se revanđira Kruševljanima koje ove sezone još nije uspela da savlada.

''Nismo ove godine nijednom savladali Napredak, tako da moramo da im se revanširamo. Mislim da će biti dobra utakmica. Nećemo razmišljati o tituli, to jeste uvek u podsvesti, ali fokusiraćemo se samo na teren'', zaključio je Adžić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke