''Deluje mi da je pozicija na kojoj igram postala veliki problem za našu reprezentaciju''

Autor: Beta Beta
petak 21.08.2020.
12:55
Izvor: Beta

Fudbaler Radničkog iz Niša Nikola Aksentijević rekao je danas da će njegova ekipa dati sve od sebe da dobar niz nastavi i u Subotici i istakao da veruje da klub sa Čaira može ponovo do Evrope.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Radnički nakon četiri odigrana kola Super lige Srbije ima devet osvojenih bodova od mogućih 12, a sutra će gostovati subotičkom Spartaku.

"Na početku svake lige je bitno da se krene s pobedama. Mi smo uspeli da ostvarimo učinak tri od četiri. U samom smo vrhu i to je ono što smo i želeli. U subotu imamo veoma tešku utakmicu protiv Spartaka u Subotici i mi ćemo tamo dati sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat i nastavimo ovaj niz", rekao je Aksentijević, prenosi klub.

Aksentijević je povratnik na Čair, pošto je dres Radničkog nosio u sezoni 2017/18, kada je sa ekipom izborio plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. On je u toj sezoni odigrao 35 utakmica za Radnički i postigao jedan gol.

Aksentijević je naveo da je Radnički te sezone ostvario istorijski rezultat, ali i dodao da je ekipa nakon toga nastavila da raste.

"Sada je situacija u klubu mnogo bolja nego ranije. Organizaciono je sve na vrhunskom nivou i imamo sve uslove da pravimo nove uspehe. Imamo zanimljivu i dobru ekipu... Atmosfera je odlična, trener je sjajan i mislim da možemo da ponovimo rezultat iz moje prve sezone u klubu", dodao je on.

"Biće velika borba do poslednjeg kola. U Srbiji ima šest-sedam baš kvalitetnih ekipa, ali ja verujem u moj tim", istakao je Aksentijević.

Na poslednjem spisku selektora Srbije Ljubiše Tumbakovića našlo se 27 fudbalera, ali nijedan desni bek.

"Deluje mi da je pozicija na kojoj igram postala veliki problem za našu reprezentaciju. Moje nije da komentarišem odluke selektora. Na meni je da naporno radim i pružam što bolje partije ovde i nikad se ne zna. Debitovao sam za reprezentaciju kada je selektor bio Mladen Krstajić, a obzirom na to da u Srbiji zaista nema mnogo kvalitetnih bekova, zašto se ne bih nadao novom pozivu", rekao je on.

"Naravno, moram puno da radim ovde u Radničkom i pomognem mu da ostvari ciljeve, a ako sve vreme budem na visokom nivou, sve je moguće", dodao je Aksentijević.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 21.08.2020
14:54

Дођи ти у Звезду.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 21.08.2020
14:12

Meni deluje da si izjavama i izborom klubova dokazao da si zreo za reprezentaciju Kokezanije.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 21.08.2020
14:10

Ivanovic, Rukavina, Lakicevic, Miletic, Gajic, Stojkovic, stvarno je mogao barem jednog od njih da pozove.

avatar
Taribo West
Friday, 21.08.2020
17:34

Ivanović nema klub, a i oprostio se od reprezentacije, Rukavina povređen, Lakićević ne igra u Đenovi (istina skupio je 15-tak utakmica na pozajmici u Veneciji), Miletića istisnuo Lutovac, Gajića Gobeljić, Stojković je igrao za Crnu Goru...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 22.08.2020
12:22

Nije se oprostio nego je oteran, a klub ce lako naci, bolji argument bi ti bio da vise ne igra desnog beka nego samo stopera:-D Nisam mislio na tog Stojkovica nego na Arandjela iz Vojvodine. Koga bi ti zvao ako ti svi ovi gore smetaju?

avatar
Man united
Friday, 21.08.2020
21:42

Ивановић је персона нон грата у ФСС изгледа. Рукавина старији од ватре. Лакићевић игра другу италијанску лигу. Милетић мало боља верзија Гобељића. Гајић не добија довољно прилике ни у Звезди. Стојковић не знам како игра у Аустрији, али сумњам да се пробудио из оне летаргије у коју је упао док је био у Звезди. Танак избор скроз.