Direktor Partizanovog stadiona uzvratio Stanojeviću: ''Gde je video zaleđen teren?!''

Autor: Darko Mitrović
subota 13.02.2021.
19:17
Izvor: Sportske.net, 24sedam.rs

Objasnio je i zašto grejači moraju da se ugase tri sata pre početka meča!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Veoma nezadovoljan bio je trener Partizana Aleksandar Stanojević stanjem terena na stadionu u Humskoj tokom prvenstvenog meča sa Novim Pazarom (4:1).

To nezadovoljstvo je iskazao i pred kamerama Arene Sport i u izjavi za klupsku televiziju.

Dan kasnije, dobio je i odgovor od strane dugogodišnjeg direktora stadiona Partizana Aleksandra Stepanovića.

On se oglasio u izjavi za portal ''24sedam'' i tom prilikom nije krio iznenađenje zbog pomenute reakcije šefa stručnog štaba Partizana.

''Evo sada se vraćam sa terena i nisam mogao da primetim da je teren bio zaleđen. Da budem iskren, to sam uradio i sinoć posle utakmice. Mi smo 24 sata pre početka utakmice aktivirali grejače i oni su radili tri sata pre početka meča.

Malo sam iznenađen izjavom trenera Aleksandra Stanojevića. Hajde da vidimo gde je on to primetio da je teren zaleđen. Možda postoje neki džepovi gde je bio problem, ali mi to nismo videli.

Moramo da budemo svesni da je pre 48 sati padala kiša i da je temperatura naglo pala na minus osam, kao i da se nije bila ispod minus pet. I pored toga mi smo sve uradili da bi teren bio spreman za meč.

Videli smo tragove kopački u zemlji, što nam govori da teren nije bio zaleđen. Nije bilo klizanja ili nekih startova koji su bili uzrokovani lošim stanjem terena. Nema dileme da ćemo razgovarati na ovu temu sa trenerom kako bi nam on ukazao gde je bilo zaleđeno'', izjavio je Stepanović.

On je objasnio i da grejači u Humskoj moraju da se isključe tri sata pre početka utakmice, jer ne mogu da rade u isto vreme kada i reflektori, pošto bi u tom slučaju trafostanica bila preopterećena.

Otkrio je i da su u pitanju grejači iz Rusije i da iz Rubin iz Kazanja takođe koristi, ali da do sada u Humskoj nisu bili u upotrebi, iako su ugrađeni još pre godinu i po. Takođe, moraju da budu na dubini većoj od 23 centimetra, ''kako ne bi izgoreo koren trave''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Saturday, 13.02.2021
23:28

Vas da nema covek bi trebao da vas izmisli. Vi kad dirate druge a drugi vam ne odgovaraju, nece da se svadjaju, vi se onda svadjate sami izmedju sebe. Umesto da je trener otisao do direktora i to resili u kancelariji, oni se dopisuju oreko novina i tabloida. Komedija