Đorović o spisku, odgovorio i na "nezgodno" pitanje!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 03.06.2019.
15:22
Izvor: Sportske.net

Radi se o izostanku Marka Grujića.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović istakao je danas na okupljanju "Orlića" pred Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu da je cilj evropska titula.

"Želimo da budemo evropski prvaci! Uvek težimo najboljem i to je jedini ispravan stav. Imamo legitimno pravo da se nadamo tome, kao i sve ostale reprezentacije. Tu smo, među 12 najboljih u Evropi. To su sve izuzetni timovi, ali izuzetni smo i mi. Teren je merilo i tamo treba da se pokažemo. Da li ćemo mi uspeti u nameri ili neko drugi, pokazaće takmičenje", kazao je Đorović na okupljanju reprezentativaca, prenosi Sport klub.

Na spisku su se našli fudbaleri poput Luke Jovića, Nikole Milenkovića, Saše Lukića, Andrije Živkovića i Nemanje Radonjića koji će pre toga nastupiti i za A reprezentaciju u kvalifikacijama za EURO.

"Ti igrači će prvo nastupati za A reprezentaciju, pa će nam se priključiti. Nadam se da će biti zdravi svi. Iskoristićemo to vreme između da se ugiramo i dostignemo maksimum".

Đorović je odgovorio i na pitanje zbog čega na spisku nema Marka Grujića.

"Kao što nikad nisam komentarisao igrače koji nisu na spisku, tako neću ni sad. Imam veliko poštovanje prema Marku, ali imam i prema svima ostalima koji su igrali, a sad nisu sa nama. Svi su oni budućnost srpskog fudbala".

Srbija će u Trstu igrati protiv Austrije, Nemačke i Danske u okviru grupe B, takmičenje se održava od 16. do 30. juna.

"Nemci su evropski prvaci, Austrijance poznajemo, igrali smo sa njima, Danska je izuzetno dobra. Ponavljam, na ovom nivou nema slabih rivala i mi smo napravili veliki uspeh plasmanom na EP", zaključio je selektor "Orlića".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Monday, 03.06.2019
16:39

Pa treba prodati živkovića, Radonjića, Račića (da ga Valencija ne škartira). Nema mesta za Grujića. A dobro bi došao. Dečko se konačno sastavio u Herti. Tako funkcioniše mešetarenje u fudbalu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 03.06.2019
18:50

Kakve veze imaju Zivkovic i radonjic sa njim? Ti ne bi zvao Zivkovica i inace?

avatar
rademan
Monday, 03.06.2019
15:56

Vrv mu ne valja menadzer.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 03.06.2019
15:25