Đorović okupio "Orliće"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 02.10.2017.
20:36
Izvor: Sportske.net

Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović okupio je u ponedeljak "Orliće" uoči mečeva kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Italiji.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Jedan deo igrača okupio se u ponedeljak u Hotelu "M", a reprezentativci će do polaska za Skoplje boraviti u hotelu "Prezident" u Novom Sadu.

Selektor Goran Đorović rekao je da su svi igrači zdravi i da je to odličan preduslov za rad pred važne mečeve u Skoplju i Novom Sadu.

"Pred nama su dva meča u koje ulazimo sa ambicijom da pobedimo. Sve poštujemo, ali imamo izvanredne igrače koji veruju u sebe i kvalitet koji poseduju. Idem korak po korak", rekao je selektor Goran Đorović.

"Orlići" će 6. oktobra odmeriti snage sa selekcijom BJR Makedonije, a četiri dana kasnije igraju u Novom Sadu protiv vršnjaka iz Rusije.

"Oni su, kao i mi, malo promenili selekciju. Nema sumnje da je njihov fudbal u usponu, tome u prilog rezultati klubova, ali i selekcija. Dobro smo upoznati sa njihovim kvalitetima, ali ponoviću, gledamo prvo sebe, jer znamo koliko možemo i šta želimo", kazao je Đorović pred duel sa Makedoncima.

Srbija je na startu kvalifikacija ubedljivo tukla selekciju Gibraltara u Jagodini sa 4:0, a do kraja godine odigraće četiri utakmice, po dve u oktobru i novembru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke