Đukić bio na meti Dinama, znate li koliko su Hrvati nudili?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 19.01.2018.
20:53
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv detalj otkrio je Miroslav Đukić u razgovoru sa novinarom SOS Kanala Nebojšom Petrovićem.

gnkdinamo.hr & Epa/Andrej Čukić
gnkdinamo.hr & Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Šef stručnog štaba fudbalskog kluba Partizan Miroslav Đukić prisetio se detalja sa početka fudbalske karijere kada je kao formiran igrač krenuo put zapadne Evrope.

Nakon tri godine provedene u Mačvi Miroslav Đukić je zaigrao za Rad i vrlo brzo privukao pažnju "večitih", ali i mnogih drugih klubova.

Tako je u razgovoru sa novinarom SOS Kanala Nebojšom Petrovićem trener crno-belih podsetio javnost na 1990. godinu i ponudu koju je imao iz Zagreba.

"Svi pominju kako su Zvezda i Partizan vodili rat da me dovedu iz Rada. A niko se ne seća da sam u tom periodu bio najbliži Dinamu. (Velimir) Zajec je slao Kužea na Banjicu i nudio 350.000 maraka da pređem na Maksimir", otkrio je Đukić.

Bivši reprezentativac Jugoslavije doneo je tada odluku da se preseli u Deportivo što se pokazalo kao odličan potez jer je odličnim igrama zavredio pažnju Valensije sa kojom je kasnije napravio najveće uspehe u igračkoj karijeri.

Miroslav Đukić je kao igrač Valensije osvojio titulu prvaka Španije, Kup Kralja, Superkup Španije i Intertoto kup, a najveća žal ostaje za tim što je dve sezone za redom igrao finale Lige šampiona ali "Slepi Miševi" nisu uspeli da osvoje "klempavka".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Saturday, 20.01.2018
12:10

A onaj penal sto si promasio i mene je bolelo

avatar
PLAYBOY
Friday, 19.01.2018
22:59

ja se ponadao da su ga hteli sad kao trenera pa da im ga uvaljamo...