Đukić blista posle nove pobede, evo zašto nije izvršio nijednu izmenu!

Autor: Darko Mitrović
subota 03.02.2018.
18:21
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Ovako nešto se retko viđa tokom priprema, ali Đukić ima svoje razloge.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Partizan je danas ostvario i drugu uzastopnu pobedu na pripremama na Kipru.

Dva dana posle 4:0 protiv Ermisa, crno-beli su savladali i češke Teplice rezultatom 2:0, a ono što je posebno zanimljivo jeste podatak da trener Partizana Mireoslav Đukić nije danas zamenio nijednog od startera koje je poslao na teren.

Startnu postavu crno-belih protiv Teplica možete da vidite u prilogu, a posle trijumfa koji su Partizanu doneli Ivanović i Tavamba svojim golovima u drugom poluvremenu, šef struke crno-belih Miroslav Đukić je novinarima na Kipru otkrio zbog čega nije ništa menjao tokom 90 minuta igre.

''Želeo sam da ih mučim. Da onda kad su najumorniji, nastave da rade, jer sve je to u glavi. Zbog toga nisam ni napravio izmenu, kako bi imali što više minuta u nogama.

Danas je igrala ova ekipa, a naredni put će neka druga, budući da je konkurs za prvi tim i dalje otvoren i svi imaju podjednake šanse da se izbore za mesto u startnoj postavi '', istakao je Đukić, a prenosi ''Alo''.

S obzirom da je ova postava odlično obavila svoj posao danas, za očekivati je da ovih jedanaest igrača počne i meč sa Viktorijom. Ali, još ima vremena da se i neki drugi nametnu do kraja priprema. Sejduba Suma, pre svih, imajući u vidu da je protiv Ermisa pokazao uspon forme.

U svakom slučaju, izgleda da će Đukić imati slatkih muka sa sastavljanjem idealnog tima za prolećni deo sezone.

Partizan sastav


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Monday, 05.02.2018
00:16

Dileme - problemi: levo sad imamo i Uroševića, uz Antonova, a tu je i Miletić, a desno - samo Vulićević. Odluka da Pantić igra uz zadnjeg veznog je odlična, ali zabrinjavajuća je igra glavnih igrača, Tošića, koji je svaku akciju kad dobije loptu usporio i vratio je na početak, umesto da razvije kontru i Jankovića koji je bio skoro nevidljiv. Ako se izuzme centaršut iz slobodnjaka za gol (a ne mislim da to treba izuzimati, ali komentarišem igru) - Tošić je bio najslabiji. Uz Jankovića. Da bi ih držao obojicu u igri, Đukić slabi naš napad. Tvrdim da bismo danas bolje izgledali sa Đerlekom desno, a Sumom levo. Ne zato što su Tošić i Janković loši igrači, već zato što to nisu njihove pozicije u ovoj igri Partizana. Znači, Janković može da igra samo desno po boku - polutka-krilo. Suma to isto na levoj strani. Tošić ili neka igra levo umesto Sume, ili desno umesto Jankovića ili to što je danas igrao Ivanović, a najčešće igra Ožegović. A to može da igra i Jovanović. Stojković - Vulićević, Miletić, Mitrović, Urošević - ZV, Pantić - Janković (Tošić), Tošić (Ivanović, Ožegović, Jovanović), Suma (Tošić) - Tavamba.

avatar
svojnasvome
Saturday, 03.02.2018
21:04

Cvrsto da, lepo nikako, jedini tim koji je dozvolio sebi da nema gol igraca.....ok pobeda al ovo djukic blista mi nije jasno!!!! Plzen ce nas oduvati ko dva i dva, voleo bih da gresim al.......

avatar
Sunday, 04.02.2018
10:39

Đorđe Jovanović je gol igrač

avatar
Saturday, 03.02.2018
20:25

90 minuta u kontinuitetu dižu fizičku pripremu ekipi. Najbitnije je da je Partizan na putu da reši levog beka i centralne veze nakon prodaje Evertona.

avatar
Saturday, 03.02.2018
19:50

Mora napadač! Tavamba nije gol igrač, prebacio je gol sa pola metra!!! Nakon toga su Česi imali par šansi, pre nego što se ispravio. Mi smo tako gubili bodove! Pod hitno špic! Čitao sam kod Prof.dr Agatonovica na tviteru neke informacije i nadam se da će se uskoro to i ostvariti.

avatar
trifun
Saturday, 03.02.2018
21:05

Ajde mi molim te reci kojeg bi ti napadača želeo i koga ti ceniš.Ovo te pitam zato što su danas oba gola postignuta posle dobrih centaršureva,u čemu inače Partizan oskudeva.Jedini koji je imao dobar centaršut je bio kod jednog dela navijača Partizana omraženi Djuričković.Partizan nema klasična krila koja bi slala upotrebljive centaršuteve,lopta se slabo ubacuje u prazan prostor iako rekoše da su dovedeni igrači u ovome prelaznom roku koji umeju to da rade.Treći način da dobar centarfor postiže golove je da sebično šutira iz svake pozicije, pa šta udje,udje.Ovo ti govorim , i kad bi došao najbolji na svetu,bez obeštećenja, i bez plate da igra,ako trener i ekipa ne igraju preko njega sve je džabe.Vidiš da je doveden vezni igrač Ivanović i od njega već prave centarfora.Tavamba danas dao gol glavom i u kupu protiv Rtnja,ostale golove dao na asistencije kad je bio sam ispred gola i kad je teže promašiti nego dati gol.Ja se ne sećam da je Tavamba ikome asistirao,osim Djurdjeviću jednom.

avatar
Sunday, 04.02.2018
11:05

Tavamba osim što zna da daje golove i nogama i glavom zna i da centrira i da proigra saigrača. Da li će to biti pretvoreno u asistencije zavisi od saigrača da li će dati gol. Samo je Đurđeviću dva puta asistirao centaršutom, a jednom Leonardu, a juče pasom izbacio Ivanovića u šansu. Tavamba daje golove i iz buket igrača kao u derbiju, Voždovcu u Ivanjici ili juče i to upravo glavom, čak je i statistika na njegovoj strani kad pričamo o učinku, a da ne pričamo o stvarima koje uradi za ekipu, a koje u statistici ne stoje. Ivanović je polušpic, a po potrebi krilo. Odlično je Partizanova struka primetila da je najbolje gurnuti ga u sam špic uz Tavambu, a i on i Tavamba su nepredvidivi jer nisu oni klasični napadači i to je plus za tim, a nikako minus. Đole Jovanović je klasičan napadač golgeter i odlučite se da li hoćete da on dobije neke minute ili da Partizan dovede igrača na njegovo mesto. Tu je čak i Ožegović koji je napadač i pravi timski igrač. Biće zanimljivo videti Ivanovića i Ožegovića zajedno jer obojica su brzi da traže prostor iza leđa odbrane, a dovoljno jaki da prime loptu sa protivničkom odbranom na leđima. Ta 4 napadača su veoma kompatibilni jedan sa drugim tako da od trenera zavisi šta mu treba i kad će koje koristiti.

avatar
aleksbn
Saturday, 03.02.2018
19:33

Konačno lijevi bek koji zna da dribla, centrira i šalje pas naprijed! Mislim da takvog igrača na toj poziciji nismo imali još od Lomića. A pride je i brz i jak. Ovakve partije i njega i ekipe dosta obećavaju!

avatar
Saturday, 03.02.2018
19:33

Ostojic ili Markovic umesto Miletica, Antonov umesto Urosevica, Suma ili Djerlek (mozda je jos uvek rano za njega i malog Svetu) umesto Jankovica pa samo i ta rokada sa Ivanovicem i Jovanovic umesto Tavambe- to nam je najjaci tim.