Đukić: "Nisam ja problem, mogu da odem kad god"

Autor: Pavle Knežević
sreda 25.10.2017.
17:26
Izvor: Sportske.net

Trener je odgovorio na prozivke dela navijača rekavši da ne treba uopštavati sliku o svim pristalicama crno-belih.

Epa/Valdrin Xhemaj
Epa/Valdrin Xhemaj

Povezane vesti

Trener Partizana Miroslav Đukić bio je zadovoljan pobedom svog tima nad Zemunom u Super ligi Srbije, a odgovorio je i na prozivke dela navijača koji su tražili njegovu ostavku.

"Hteo bih da čestitam Radinu rođenje deteta, dobili smo još jednu partizanku. Čestitam i ekipi na pobedi, a i protivniku na dobroj i borbenoj igri. Dobro izdanje Partizana, pogotovo u prvom poluvremenu. Držali smo se najbolje do sada što se tiče poseda i igre, ali posle primljenog gola u 45. minutu smo ušli u problem.

U drugom poluvremenu nismo uspeli da uspostavimo pas, imali smo mnogo problema, ali smo na kraju uspeli da osvojimo tri boda
", rekao je Đukić.

Posle drugog Partizanovog gola, deo publike je počeo da viče "Đukiću, odlazi", ali trener je rekao da je to manjina, ali i da nije problem da on ode. U odgovoru na to pitanje je pomenuo i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Ne možemo uopštavati stvari. Nisam ja problem, Đukić može da ode kad hoćete. Kad pet ljudi viče, ne značo da treba da odem. Ovde viču i 'Vučići pederu', to ne znači da treba Vučić da ode. Ne može da nam vodi politiku neko ko nije sposoban za to. Poštujem svačije mišljenje. Nemam problem da odem. Ovde sam da ekipa igra dobro i funkcioniše dobro. Nisam ja problematičan", rekao je Đukić.

Trener Zemuna Milan Milanović rekao je da je presudio kvalitet Partizana.

"Prvo poluvreme smo bili slabiji, imali smo slabo posed lopte...Drugo poluvreme smo ušli mnogo bolje, zahvaljujući psihološkoj injekciji primljenog gola. Tim ne samo da je dobro igrao nego i opasno. Ali, Partizan je jači i na kraju je zasluženo pobedio.

Oni moraju da rotiraju zbog Evrope, a meni je žao što smo mi tu naleteli na njihovu najsvežiju i najjaču postavu. Posle ovoga nam sledi Crvena zvezda, pa onda ide serija utakmica koje možemo da igramo ravnopravno
", rekao je Milanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak