Đukić zakazao prozivku!

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.05.2018.
22:24
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

O odlasku i ne razmišlja?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

I dok mediji danima spekulišu kako bi po završetku sezone Miroslav Đukić i Partizan mogli da se rastanu, aktuelni šef struke ima drugačije planove.


Naravno, novinari su ga u Surdulici pitali i o njegovom daljem statusu, a on je pomalo začuđeno odgovorio kontrapitanjem:

''Zašto bih pričao s nekim o ostanku u Partizanu, imam ugovor još godinu dana?'', upitao je Đukić, a prenosi ''Mondo''.

On je, baš kao i pred kamerama TV Arena Sport neposredno posle meča, naglasio da je Partizanova sezona pod njegovim vođstvom bila vrhunska, a onda otkrio i kada je zakazao prozivku za početak priprema za novu sezonu.

''Napravili smo plan priprema, 9. su analize krvi, a 11. juna prozivka.

Vrhunska sezona, Evropa vrhunska, Kup vrhunski... U Superligi smo podbacili. Moj prvi trofej i zaista sam srećan, ali pre svega zbog momaka, jer oni znaju koliko je bila teška sezona i koliko su kritika pretrpeli.

Trofej posvećujem svima, od igrača od kuvarice Nade…",
zaključio je Đukić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fiqlini
Thursday, 24.05.2018
09:06

ovog sam se plasio zato sam navijao da izgubimo kup da ga najure

avatar
svojnasvome
Thursday, 24.05.2018
00:39

Sta je vrhunski?......ocajan fudbal, bez igre, bez tecnog pasa, mucenje, dekadencija fudbala, nisi se pitao protiv prosecnog kluba u 1/16 finala LE, nisi se pitao u derbiju, kiksnuo si grdilo meceva u SL, ne vidis sta fall i ne trazis pojacanja, realno u kupu si imao srece I sa cukom, a pogotovo sto cz ispade od macve, inace ne bi ima sanse jer CZ ove sezone jeste igrala mnogo bolji, lepsi I na kraju krajeva produktivniji fudbal....generalno sram te bilo

avatar
magister
Thursday, 24.05.2018
00:30

Izostavio slučajno, a njega sam hteo prvog da navedem, jer je ubedljivo najviše napredovao (uz Jevtovića), Danilo Pantić. Nadam se da ćemo moći nekako da ga otkupimo. Jevtović danas osim uobičajeno dobre defanzive imao i dva sjajna šuta, uglavnom besprekorna dodavanja, čak i neka suptilna dubinska, kod kojih i naši najtehničari uglavnom greše i spektakularnu asistenciju petom za gol pobede. Simpatično mi je Revoltovo *duh koji hoda*. Možda nije mnogo primetan, ali je on igrač koji je odradio svaki dinar svog ugovora i svojih plata. Pritom, kad on igra - uglavnom pobeđujemo.

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Thursday, 24.05.2018
15:30

Idealizovanje takvog igraca ce nam se obiti u glavu. Nije problem kad mi ovde tako pogresimo (a to jeste greska), problem je kad ga i treneri vide kao vaznog igraca. Ne kazete nista za to sto decko ne ume da vodi loptu prema golu, nista za njegove ucestale opasne i nesmotrene startove koji se vrlo cesto desavaju i u opasnoj zoni? Mi smo i matematicki-algebarski podbacili, ne samo igrom. Onaj kojem su dobra resenja Kljajic i Cirkovic i koji je zadovoljan -idolom miliona- na sredini terena, a ozegovicem i LT u napadu 100% nema dobre namere za Partizan...

avatar
magister
Thursday, 24.05.2018
00:19

Što se mene tiče, sigurno ima prednost makar nad početnicima i anonimusima. Najgore je odigrao protiv Plzena i to ne mogu da zaboravim. Bunker, bez pokušaja da se napravi kontra, nego čim osvoje loptu, trude se da je što duže zadrže, da prođe što više vremena. Gubitnički, malodušno, bedno. Veliki broj loših utakmica, malo razigranih igrača, malo je igrača napredovalo (Marković, Ćela Miletić, Jevtović, Tavamba...). Nije uspeo ništa da izvuče od Sume, slabo iskoristio i Jankovića i Tošića, Ivanovića se setio pre mesec dana, Jovanovića zabašurio... Retko pristojna osoba, za svako poštovanje. Matematički - postigao je uspeh, ali je igra uglavnom bila loša. Ima li plan? Šta je sa omladinskom školom, on je šef struke?

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Thursday, 24.05.2018
15:31

Ne bi on bio tako pristojan da nema jak ugovor, ovako ne talasa i bas ga briga za to sta navijaci i mediji kazu, njegova jedina -javnost- je uprava, a njima ne pada na pamet da ga smene. Nece moci tako doveka, na srecu.

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 23.05.2018
23:32

Ovo nam je trebalo! Tako je DJuka ostani!

avatar
RG VILI
Wednesday, 23.05.2018
23:23

Covece ,gde ti je obraz? Ti moras da ides ,niko nije zadovoljan sa tobom! Ne znas da iskoriscavas igrace,nemotivisani su ,umorni od 55og minuta! Svi nazaduju sa tobom,klub najvise! O padu forme i cene igracima da ne pricamo

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Wednesday, 23.05.2018
22:47

Ovaj nije sav svoj, to je sigurno, ali, danas takvi najvise i najbolje uspevaju...