Đukića ne brine poraz, evo koga je danas hvalio

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.02.2018.
18:49
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Trener Partizana nije zabrinut uprkos porazu od Liepaje. Evo ko je danas zaslužio Đukićeve pohvale.

Epa/Peter Schneider
Epa/Peter Schneider

Povezane vesti

Crno-beli su u petoj kontrolnoj utakmici odigranoj u sklopu priprema za prolećni deo sezone poraženi od drugoplasiranog tima letonskog šampionata rezultatom 1:0.

Konačan ishod utakmice sigurno nije pravedan jer je Partizan u potpunosti nadigrao rivala i stvorio sijaset prilika za postizanje gola ali je izostala realizacija.

"Jedino ne mogu da budem zadovoljan rezultatom. Bili smo u dobrom intenzitetu, ekipa je odlično trčala, stvorila dosta prilika... Izgubili smo, ali to u ovom trenutku ne zabrinjava. Najbitnije je da smo odigrali dobro, golovi će doći", rekao je Miroslav Đukić a prenosi "Informer".

Partizan je danas nastupio sa "drugom" postavom, a očekuje se da utakmicu sa Šahtjor Soligorskom odigra tim koji je projektovan za okršaj sa Viktorijom iz Plzenja.

"Videćemo. Zavisi od forme i drugih stvari. Danas sam hteo da i ova ekipa ima po 90 minuta u nogama. Vidi se da se mučimo, teško nam je. Fale nam minuti u visokom ritmu. Momci polako ulaze u formu", istakao je trener Partizana.

Baš kao što je to bio slučaj posle ubedljive pobede nad Ermisom pohvale su otišle na račun mladog Armina Đerleka koji je danas na terenu odmenio nedovoljno spremnog Jurija Vakulka.

"Svi mladi su pokazali nivo za Partizan. To je najbitnije. Đerlek se ozbiljno nameće. Tu sam samo da ispratim njegov talenat, želju i htenje. Izrasta u kvalitetnog igrača. Sve što radi je pametno, inteligentno", poručio je Đukić.

Pored Armina Đerleka trener Partizana je pomenuo još dvojicu pojedinaca posle poraza od Liepaje.

"Suma i Ožegović su 'izašli' iz povreda. Dosta su se mučili poslednjih 15 minuta. Bitno je da izdrže. Zadovoljan sam njihovim učinkom. Ognjen je imao dosta šansi, nije ih iskoristio, međutim, bitno je da u njih ulazi", zaključio je Miroslav Đukić.

Poslednja kontrolna utakmica na Kipru zakazana je za četvrtak, a rival crno-belima biće beloruski Šahtjor Soligorsk.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 07.02.2018
10:07

Golovi nece doci ako nemamo golgetere. Niti smo resili pitanje desnog beka, niti smo resili pitanje levog, niti smo resili pitanje stopera, nismo resili ni centralnog veznog, a ni napadaca*. Svaki igrac koji se dovodi u vezu sa nama je ili slobodan ili se rade neke pozajmice ili daju procenti koji taj aranzman cine potpuno neisplativim na duze staze. Cak i za J.V. smo morali da platimo 180 hiljada e, a to nisu bas ni toliko male pare i opravdano se postavlja pitanje da li je i to bio bas toliko dobar posao?! Decko jos mora da se spremi, nije instantno resenje, a i greh je drzati i forsirati ga do unistenja toliko daleko od gola. Dalje, opet se najavljuju prodaje i odlasci, opet jedan bogati odlazni rok, zar vam nije bilo dosta, imas li ti tu neku rec ili ti je potpuno svejedno sta ce ostati nakon tebe?

avatar
petar000
Wednesday, 07.02.2018
00:47

Suma i Djerlek ubedljivo danas najbolji na terenu. Sto se tice defanzivnog dela veznog reda Radin i Jevtovic se utrkuju ko je gori. Jedan tacan pas nisu dali za celu utakmicu. I veoma sam zabrinut za malog Jovanovica, nekako slabo napreduje. Ocekivao sam da ce on vec na ovim pripremama da kida, ali ocigledno da sam se prevario.

avatar
Eazy-E
Tuesday, 06.02.2018
20:00

Suma me je bas iznenadio igrom.Nadam se da ce biti sjano pojačanje za nastavak sezone