Đurovski: ''Ličili smo danas na Zvezdu''

Autor: Beta Beta
subota 13.05.2017.
21:51
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Boško Đurovski ocenio je da je njegov tim danas ličio na ono šta on želi, ali da nije sasvim zadovoljan.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Zvezda je danas posle preokreta pobedila Mladost iz Lučana sa 4:1 i tako zadržala korak za vodećim Partizanom.

"Imali smo tešku utakmicu protiv ekipe koja je igrala oslabljena, ali je veoma disciplinovana i organizovana. Pomogao nam je taj gol u završnici prvog poluvremena. Bilo bi teško da je bilo 1:0 za njih. Ličili smo danas na Zvezdu, naročito u drugom poluvremenu u ofanzivnom delu igre. Nisam potpuno zadovoljan, ali smo na dobrom putu", rekao je Đurovski.

Do kraja takmičenja ostala su još dva kola, kao i finale Kupa Srbije, u kome Zvezda igra protiv Partizana.

"Ako nastavimo ovako da pobeđujemo i da se nadamo kiksu Partizana. Ali, najbitnije je da pobeđujemo do kraja, i da budemo spremni za finale kupa. Moramo da verujemo da možemo da odbranimo titulu. Videli ste da je Partizan danas imao tešku utakmicu, kao i mi protiv Mladosti, koja je bila hendikepirana", rekao je Đurovski.

Đurovski je pre meča govorio da je jako bitno da njegov tim ne primi gol prvi, ali se to desilo.

"Najavio sam da je važno da ne primimo prvi gol, ali se to desilo. Ipak, ovih 4:1 posle 0:1 će doneti ekipi stabilnost pred gostovanje Javoru u Ivanjici i pomoći priremi utakmice protiv Partizana", rekao je Đurovski.

Trener Mladosti Nenad Milovanović nije došao pred novinare zbog problema sa zdravljem, tako da je umesto njega došao pomoćnik Goran Stanić.

"Imali smo velikih kadrovskih problema pred utakmicu, zbgo kartona i povreda, a znamo šta se dešavalo u Zvezdi u poslednjih nekoliko kola. Oni su bili pod presijom, a mi rasterećeni i mislim da smo i tako bili u igri do 2:1. Ostaje mi samo da čestitam Zvezdi i da Bošku poželim sreću u daljem radu", rekao je Stanić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke