Docić pred Radnički: "Uhvatićemo ritam Saletovih zamisli"

Autor: Aleksandar Golubović
petak 20.08.2021.
16:46
Izvor: Sportske.net, Beta

"Brđani" sa novim trenerom u Kragujevcu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Kapiten fudbalskog kluba Čukarički Marko Docić rekao je danas da će njegov tim biti na "ispitu" sa novim stručnim štabom u meču protiv Radničkog iz Kragujevca, kao i da očekuje da ekipa dobro udje u meč.

"Mi ćemo biti na ispitu sa novim stručnim štabom, očekujem da se 'prodrmamo', da udjemo dobro u utakmicu i da mi budemo ti koji ćemo se pitati", rekao je Docić, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri Čukaričkog gostovaće ekipi Radničkog iz Kragujevca, u meču šestog kola Super lige Srbije, u subotu.

Oba tima imaju po sedam bodova, i nalaze se na petoj i šestoj poziciiji Super lige Srbije.

"Što se Kragujevčana tiče, već su dosta toga pokazali na startu prvenstva. Pobeda u Lučanima, osvojen bod protiv TSC-a u gostima, to svakako nije slučajnost. Igraće pred svojim navijačima, koji su im uvek davali dodatnu energiju sa tribina", dodao je vezni fudbaler.

Docić je istakao da ekipa nakon poraza od Hamarbija i Kolubare razmišlja samo o budućim utakmicama.

"Vezali smo dva poraza, u Lazarevcu i u Stokholmu, ali ne bih to nazvao krizom, već više zamorom. Uz to imamo i dva-tri vrlo bitna igrača koji su zbog povreda van stroja. Prevazići ćemo ovaj momenat. Ne bih se vraćao na ono što je bilo, pa ni na utakmicu protiv Hamarbija u Beogradu", rekao je on.

U utorak je za novog trenera kluba imenovan bivši proslavljeni fudbaler Partizana Saša Ilić.

"Saša Ilić i njegovi saradnici doneli su nešto novo. Prethodna dva dana smo dosta vremena posvetili taktici, odnosno njihovoj želji kako bi trebalo da igramo. Znamo svi jako dobru Sašu kao igrača, mnogo puta smo igrali jedan protiv drugog, pa sam i pretpostavio kakvi će biti zahtevi. Želi da ubrzamo igru, da izgledamo dosta kompaktnije. Uglavnom, ova ekipa ima talenta i sposobnosti da što pre uhvati ritam njegovih zamisli", dodao je igrač, koji je u prošlom kolu Super lige Srbije odigrao 150. utakmicu za Čukarički.

Meč izmedju Radničkog iz Kragujevca i Čukaričkog na programu je u subotu od 16.55.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke