Dodić: "Cilj je plasman među četiri najbolje ekipe"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 01.06.2015.
14:22
Izvor: Beta

'Orlići' su se okupili, selektor Dodić izneo je cilj za Češku.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Dodić rekao je danas da je cilj njegove ekipe na predstojećem Evropskom prvenstvu u Češkoj plasman među četiri najbolje ekipe na šampionatu.

Članovi mlade reprezentacije Srbije okupili su se danas u Beogradu, gde će početi pripreme za Evropsko prvenstvo u Češkoj.

"Svi igrači su došli na vreme. Dobro su, zdravi su i sa te strane nemamo problema. Imamo uslove da se dobro pripremimo da maksimalno spremni odemo u Češku. Naše ambicije se znaju, a to je plasman među četiri najbolje selekcije Evrope. Time bismo ispunili i olimpijsku normu i plasirali bi smo se u Rio sledeće godine", rekao je Dodić, prenosi Fudblaski savez Srbije.

Dodiću su se danas javili svi pozvani igrači na koje se računa za Evropsko prvenstvo u Češkoj. Nedostaju jedino Filip Đuričić i Filip Kostić koji će se, zbog obaveze prema A timu, nakdnadno priključiti reprezentaciji.

Evropsko prvenstvo za mlade reprezentacije održaće se od 17. do 30. juna u Češkoj.

Srbija će igrati u Grupi A, u Pragu, sa selekcijama Češke, Danske i Nemačke.

Prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu Srbija će igrati protiv Nemačke 17. juna (20.45), u drugom kolu, tri dana kasnije protiv domaćina Češke (18.00), a 20. juna protiv selekcije Danske (20.45).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ivana aksentijevic
Monday, 01.06.2015
22:57

Gde je Ninkovic, Aksentijevic oni su zaboravili da igraju a nekada bili nosioci igre. Sta reci nego strasnoooo

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 01.06.2015
14:29

Dmitrovic (Peric)- Petkovic (Stojkovic), Pantic (Cirkovic), Spajic (Cosic), Petrovic (Filipovic)- Kovacevic (Mijailovic), Brasanac (Causic)- Srnic, Jojic (Ivanic/Djuricic), Kostic (Milunovic)- Pesic (Stojiljkovic). Stevanovic treci golman.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 01.06.2015
14:43

* Cirkovic zamena Spajicu, Cosic Panticu