Dodić imao posebnu posvetu nakon istorijskog uspeha Javora

Autor: Beta Beta
sreda 20.04.2016.
23:25
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba ivanjičkog Javor Matisa Mladen Dodić posvetio je plasman u finale pokojnom generalnom sekretaru kluba Zoranu Ristiću.

fkjavor.com
fkjavor.com

Povezane vesti

Trener Javor Matisa Mladen Dodić rekao je večeras da "sve pohvale" upućuje njegovim fudbalerima posle remija sa Borcem i plasmana u finale Kupa Srbije, a taj uspeh posvetio je nekadašnjem generalnom sekretaru kluba Zoranu Ristiću.

"Sve pohvale idu igračima. Pokazali smo koliko nam je stalo do ovog istorijskog uspeha, jer ova ekipa u kupu pokazuje i karakter i motiv. Ovaj uspeh moram da posvetim nekadašnjem generalnom sekretaru Zoranu Ristiću, koji nije doživeo ovaj uspeh", rekao je Dodić.

Borac i Javor Matis odigrali su 1:1 u Čačku, a u prvom meču bilo je 2:1 za Ivanjičane. Ristić je umro pre dve godine od srčanog udara.

Javor će u finalu kupa igrati protiv Partizana, koji je pobedio Spartak. Tim iz Ivanjice u prvenstvu igra u plej-autu.

"Hrabri nas ovaj rezultat. Nadam se da ćemo u finalu da pravimo manje grešaka. U prvenstvu igramo dobro i sada moramo da se okrenemo teškoj situaciji tamo", rekao je Dodić.

Trener Borca Ljubiša Stamenković bio je kratak u izjavi.

"Čestitam Javoru plasman u finale. U ove dve utakmice bili su bolji od nas za taj jedan gol. Želim im da osvoje trofej ako mogu. Što se nas tiče, najbitnije je bilo proći, a to nismo uspeli", rekao je Stamenković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke