Dodić: "Pazar mora da bude u vrhu"

Autor: Beta Beta
četvrtak 27.08.2015.
20:38
Izvor: Beta

Novi - stari šef stručnog štaba Novog Pazara rekao je da ne bi prihvatio da se vrati u klub da ne veruje u uspeh ekipe u domaćem šampionatu.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Novi trener fudbalera Novog Pazara Mladen Dodić rekao je danas da je postojala obostrana želja da postane trener tog superligaša i da je privilegija kada se treći put zasluži poziv istog kluba.

"Naš razgovor je trajao pet minuta. Svestan sam da uprava i navijači, koji vole ofanzivnu igru, imaju najveća očekivanja. Verujem u njih i očekujem da svi zajedno možemo do plej-ofa, iako zadatak nije lak. Smatram da je i ovaj dolazak u Novi Pazar novi stepenik za mene, klub je stvorio imidž u srpskom fudbalu i svake godine mora biti u vrhu", rekao je Dodić na zvaničnoj promociji.

Ovaj 45-godišnji Kruševljanin je ranije u dva navrata bio trener Novog Pazara, poslednji put u sezoni 2010/11, kada je klub postao član elitnog ranga.

"Radio sam u nekim drugim uslovima, u drugoligaškoj konkurenciji. Klub je vremenom porastao, tu je i infrastruktura, a mislim da je i moja karijera išla uzlaznom putanjom. Cilj je da se stalno napreduje, ali u fudbalu ima uspona i padova. Najvažnije je nikada ne spustiti glavu, kad je najteže treba svi da damo podršku. Ova publika je 12. igrač, ali tu podršku treba zaslužiti i zato je primarni cilj da uvek pružamo sve od sebe", istakao je Dodić.

On je rekao da će biti neophodno da se Novi Pazar do kraja prelaznog roka dodatno pojača, posebno u napadu.

"Da nisam ubeđen da ćemo uspeti da to uradimo, ne bih i dolazio. Kao i svi klubovi u ovoj ligi želimo u plej-of, gde treba izvući maksimum. Za tako nešto treba iskoristiti ovih nekoliko dana i pojačati se, pre svega u ofanzivi. Bez golova, nema ni bodova", ocenio je Dodić.

Dodić je najavio da trenutno ne razmišlja o eventualnim promenama u stručnom stabu, ali nije isključio mogućnost da će ih biti kasnije.

"Ostala je jedna utakmica do prvenstvene pauze zbog obaveza reprezentacije. U ovom trenutku nemam nameru da pravim veće turbulencije protiv tradicionalno motivisanog protivnika. Želimo da upišemo pobedu pred pauzu. Cilj je da je iskoristimo na najbolji način i što spremniji dočekamo nastavak, posle ćemo imati prilike da vidimo trebaju li nam pojačanja u stručnom štabu", kazao je Dodić.

Doskorašnji trener mlade reprezentacije Srbije će na klupi Novog Pazara debitovati u subotu od 19 časova, kada će njegova ekipa u utakmici sedmog kola biti domaćin Radu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke