Dogovor postoji, ali Partizan ima još dve opcije za novog desnog beka?

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.12.2020.
18:06
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Ova pozicija je jedan od prioriteta u prelaznom roku.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

I dok je Crvena zvezda danas već promovisala svoje prvo zimsko pojačanje, krilnog fudbalera Aksela Bakajoka iz Intera, u Partizanu i dalje rešavaju pitanje novog desnog beka.

Na toj poziciji je letos već angažovan Aleksandar Miljković, ali je problem što nema pravu alternativu i to bi tokom zime trebalo da bude rešeno.

Preneli smo već da je prvi izbor crno-belih za pojačanje na bekovskoj poziciji Marko Živković iz Voždovca, koji je, poput Miljkovića već nastupao u Partizanu i ukoliko sve bude kako se očekuje, i on će biti jedan u nizu igrača koji su se ove godine vratili u Humsku.

''Telegraf'' ovog popodneva prenosi da je Partizan sa Živkovićem već postigao dogovor oko njegovih ličnih finansijskih uslova, ali ostaje još da se sa Voždovcem dogopvori vidina obeštećenja.

S obzirom da mu ugovor ističe već na leto, obeštećenje ne bi trebalo da bude neka nepremostiva prepreka.

Marko Živković ima 26 godina, na ''Transfermarktu'' je procenjen na 450.000 evra, a od odlaska iz Partizana pre šest godina, nastupao je za Vojvodinu, litvansku Suduvu, slovačku Dunajsku Stredu, niški Radnički, a u Voždovac je stigao jula prošle godine. Ove sezone je odigrao 20 mečeva, postigao dva gola, uz tri asistencije.

Ipak, ako se pregovori sa Voždovcem oduže, u Partizanu bi mogli da se okrenu i drugim rešenjima. Pomenuti izvor navodi da crno-beli imaju još dve opcije za poziciju desnog beka, ali se imena ne navode. Za očekivati je da jedna od njih bude Vlalukin iz Voždovca, još jedno Partizanovo dete...
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirko Davidovic
Monday, 28.12.2020
16:08

Pruzite priliku mladom Bojatu talentovan igrac i perspektivan i bolji je sad od Miljkovica!

avatar
Slavko Knezevic
Wednesday, 23.12.2020
14:04

Nista, samo lopovska uprava napolje.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 22.12.2020
19:16

Vlalukin je iz Metalca isto kao i Kokir, a ako je stvarno tacno da razmislja i o aksentijevicu, ubicu se! Inace, postoji prica da ce vec ove zime otici Banjak.