Dok je Toleta, kriminalci ne mogu u FSS!

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.11.2014.
22:57
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek FSS Tomislav Karadžić u utorak je oštro odgovorio na pokušaje njegove smene, a koju su inicirali ljudi iz rukovodstva Crvene zvezde.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kako smo već i objavili, Tomislav Karadžić je boravio u Kragujevcu, na sednici Skupštine Regiona zapadne Srbije, koja je usaglasila svoj Statut sa Statutom FSS.

Naravno, bila je to prilika i da Karadžić prokomentariše sve žešće pokušaje njegove smene i ''potrese'' koji se ovih dana događaju u Beogradu i Vojvodini.

Karadžić tvrdi da se sve to dešava u režiji ''grupice ljudi, menadžera iz zemlje i inostranstva, koji imaju za cilj da preuzmu Savez, vode kadrovsku politiku selektora, kao i mlađe selekcije i A reprezentaciju".

Međutim, aktuelni predsednik FSS uverava da im ova inicijativa neće uspeti i da će, kada bude odlazio, predati dužnost poštenim ljudima.

''Tada ću naći naslednike koji će pošteno da rade, investiraju, da ne kradu, ne prodaju fudbalere i da ne nameštaju selektore. Pošteno je da nekom ko je juče došao u fudbal i ko se bavi kriminalnim poslovima ne damo Fudbalski savez, ni Srbije, ni regiona, ni opštine'', istakao je Karadžić, a prenosi ''Tanjug''.

Tole je, dakle, uzvratio udarac, ima li opozicija još nekog ''keca iz rukava''?




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Wednesday, 12.11.2014
17:21

Ovo je upravu...ali onda bi morao da pocne i od sebe.. Koliko ja znam njega je upravo taj Terzic postavio tu gde jeste, pa i Lakovica je on primio... I on je samo nastavio da radi sta je ovaj radio..

Sad kad su mu menadzeri okrenuli donekle ledja, on se buni..

Ni Tole ni Terzic! Dejan Stankovic, Jugovic (jeste u sprezi sa menadzerima ali zasto), Pedja Mijatovic, Vidic... Njima je mesto u fudbalu! I uspesnim ljudima koji ne gledaju na to kao na nacin za licnu promociju i zaradu a da uniste Savez, klubove.. Treba da zarade i to PUNO da zarade, ali ne na stetu vec na KORIST Saveza!

avatar
Homer J.Simpson
Wednesday, 12.11.2014
01:54

Crtani film u nasem fudbalu,eto to je......:))))

avatar
elmiki
Wednesday, 12.11.2014
01:19

Ovaj se stvarno srodio s foteljom u FSS-u. A da mu to nije dedovina, pa da on bira naslednika? Ccc, lupi čovek i ostade živ. Kakva poštenjačina, nema šta...

avatar
bvb
Wednesday, 12.11.2014
00:09

nisam jedan od onih koji pljuju bilo koga, ali...
covjek 'vlada' 100 godina, nas klubski fudbal samo nazaduje, reprezentativni je imao svoje momente ali i on stagnira ili nazaduje i sve to za vrijeme njegovih mandata. u normalnim zemljama kad neko ne radi posao kako valja biva smjenjen. ja ne znam sta je ovo.

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Wednesday, 12.11.2014
00:07

Thumb up for Tole! Bravo!

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Wednesday, 12.11.2014
09:04

Tole, odlazi! Kakvo crno bravo, covek je neprijatelj Partizana!

avatar
Homer J.Simpson
Wednesday, 12.11.2014
12:57

Bivsi predsednik.......

avatar
Tuesday, 11.11.2014
23:59

Nema mesta dok je on tu ?

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Wednesday, 12.11.2014
09:03

Moze biti samo jedan Hahaha