Dok se Lalatović hvali izmenama, Partizan izvršio samo jednu, zašto?

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.09.2020.
11:42
Izvor: Sportske.net

I ovaj detalj se dosta komentariše posle derbija u Novom Sadu.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Partizan je doživeo novi udarac pred prvenstvenu pauzu i ključne borbe u kvalifikacijama za Ligu Evrope, što od sudije, što od Lalatovićeve Vojvodine, koja već treći put uzastopno na nešto više od dva meseca izlazi kao pobednik iz duela sa crno-belima.

O suđenju se dosta pisalo i pričalo, oglasio se sinoć i sudijski ekspert Igor Radojčić, ali ono što je začudilo mnoge navijače Partizana je što posle isključenja trenera Miloševića, njegov pomoćnik Radovan Ćurčić do kraja meča nije izvršio nijednu izmenu.

Sve je ostalo na ulasku Lutovca umesto Filipa Stevanovića, što se sada ispostavlja kao prinudna izmena, jer je FSS saopštio da se Stevanović povredio u Novom Sadu i da zato neće moći da pomogne mladoj reprezentaciji Srbije u mečevima sa Letonijom i Bugarskom.

Bilo je očigledno da je Umar Sadik u finišu meča bio potpuno iscrpljen, nije imao snage ni da uputi onaj poslednji šut u nadoknadi kako je želeo, pa se pre svega postavlja pitanje zbog čega Bojan Matić nije mogao da ga zameni makar na pet-šest minuta pred kraj, dok je Partizan imao vođstvo od 2:1 i dok mu je bilo u interesu da izmenama ''potroši'' Vojvodini dragoceno vreme.
-
baner

To se nije dogodilo, verovatno ćemo narednih dana dobiti objašnjenje zbog čega, a za to vreme, Nenad Lalatović se hvali kako su mu baš rezervisti doneli pobedu.

''U poslednjih 15 minuta smo se trgli i uspeli da postignemo dva gola, a drago mi je zbog toga što smo moj stručni štab i ja opet napravili sjajne izmene. Zukić je ušao i namestio gol, Stojković je dao gol, Mladenović je dao gol.

To kazuje da je u našoj svlačionici sjajna atmosfera i da igrači nisu zavidni jedni prema drugima, već da su pravi drugari i da smo velika porodica. Uvek sam govorio da kad u porodici postoji ljubav, poštovanje i međusobno pomaganje, onda rezultat dođe'', rekao je Lalatović.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 01.09.2020
14:08

Vladimir Stojkovic, Smiljanic, Denis Stojkovic i Matic- njih je morao da ubaci.