Dok Vučela preko medija polemiše sa Toletom, Savo hvali bivšeg predsednika FSS!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.04.2019.
12:30
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Doduše, i Savo je svojevremeno javno polemisao sa Karadžićem, ali...

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Preneli smo sinoć, prvi čovek Partizana Milorad Vučelić oglasio se na Vaskrs izjavom u kojoj odgovara na pojedine poruke koje je par dana ranije uputio nekadašnji predsednik FSS i Partizana Tomislav Karadžić.

Vučelić je tom prilikom demantovao pojedine Karadžićeve tvrdnje, a zanimljivo je da aktuelni šef struke Partizana Savo Milošević u izjavi za ''Žurnal'' tokom praznika hvali popularnog Toleta, govoreći o saradnji sa njim u Fudbalskom savezu Srbije.

''Mnogo sam naučio od Toleta: živa enciklopedija, 50 godina u raznim strukturama kao rukovodilac. Možete li da zamislite koje iskustvo ima kad je u pitanju rešavanje najkomplikovanijih problema...

Ume da razvija kvalitetan odnos sa svim saradnicima. Jednostavno, dugujem mu veliku zahvalnost. Doneo sam dosta odluka u životu, bilo je sigurno i pogrešnih, ali ta da uđem u FSS pokazala se kao fenomenalna! Nadam se da će i ova druga, s Partizanom, da bude ista'', objašnjava Milošević.

Ipak, javnost pre svega toga pamti i njegov TV duel sa Karadžićem, kada je Savo bio najžešći Toletov kritičar.

Ali, on danas drugačije gleda na taj period i tu polemiku sa Karadžićem.

''Nisam imao sukob! U jednoj TV emisiji sukobili smo mišljenja, ne lično. Govorio sam o problemima srpskog fudbala, Karadžić ga je kao predsednik branio, to mu je, uostalom, po funkciji i obaveza. Ja sam, opet, neko ko voli da kaže istinu.

Nismo imali lični sukob ni pre ni posle, naprotiv.

Super odnos! Kazao sam mu i kasnije, kao saradnik: o problemima treba da se govori, nikako da se kriju pod tepih. Jedna je stvar – čuvati FSS i neke institucije do određene mere, druga – na neke stvari ne treba da se žmuri'', izjavio je Milošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babaroga
Monday, 29.04.2019
15:18

LOL (glasno se smejem)

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 29.04.2019
12:39

Savo je u tom TV-duelu pokazao da ne zna ni razliku izmedju UEFE i FIFE na sta mu je ovaj samo rekao: ''Dragi Savo'' kao nekoj poslednjoj budali. Nikad necu zaboraviti kako ga je tad spustio i kako je njime tako obrisao patos, a ovaj bivsi igrac i to kakav...