Donald NIJE potpisao, vratio bi se u Zvezdu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.07.2018.
23:53
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Preneli smo na početku večerašnje utakmice da je i Mičel Donald došao da podrži Zvezdu protiv Spartaksa, a nešto kasnije je u razgovoru sa novinarima otkrio kakav je njegov trenutni status.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Bivši kapiten Crvene zvezde izazvao je pravo oduševljenje svojim večerašnjim dolaskom na ''Marakanu'', pozdravili su ga i navijači, kao i dečaci koji skupljaju lopte, a posle meča je u izjavi za ''Telegraf'' prokomentarisao i najnovije aktuelnosti u vezi s njim.

Podsetimo, Donaldu je u junu istekao ugovor sa Zvezdom, a pošto nije došlo do dogovora oko nastavka saradnje, morao je da potraži novu sredinu.

Ta potraga, očigledno, još uvek traje, s obzirom da Donald otkriva kako nije potpisao ugovor sa turskom Malatijom kako se spekulisalo u medijima.

Prema tome, i dalje je bez kluba i ne krije koliko mu je teško pao rastanak sa Zvezdom. Pritom ne gubi nadu da će jednog dana ponovo zaigrati u nje nom dresu.

''Nisam još ništa potpisao. Nisam bio srećan što sam otišao, ipak nekad se takvi koraci moraju napraviti u karijeri, ali nadam se da ću se jednog dana vratiti'', poručio je Donald

Foto: FK Crvena zvezda
Donald

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Wednesday, 18.07.2018
09:04

Neće on niđe, tj. hoće ali niko ga neće. Retki su klubovi koji se pecaju na nameštene zvezdicine utakmice.

avatar
rale_vojvoda
Wednesday, 18.07.2018
07:51

Jedan od najboljih stranaca u Zvezdinoj istoriji.