Donaldu ne smeta ni loše, ni ružno - samo da Zvezda prođe

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.12.2017.
23:50
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

U četvrtak će sa kapitenskom trakom predvoditi crveno-bele u utakmici generacije.

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Mičel Donald biće jedan od glavnih Zvezdinih aduta na sredini terena u meču protiv Kelna na ''Rajku Mitiću''.

I od njega, kao i svih ostalih u Zvezdinom dresu očekuje se da prikažu svoj maksimum i odvedu crveno-bele u evropsko proleće, prvi put posle 25 godina, a dva dana pre duela sa ''Jarčevima'' Donald uverava da će tako i biti.

''Naša generacija svakako igra najznačajniju utakmicu, u kojoj je samo rezultat bitan. Nek odigramo i loše i ružno, samo da na kraju prođemo u nokaut fazu. Moramo sve da damo za trijumf'', istakao je Donald, a prenose ''Novosti''.

Priznaje da je trener Vladan Milojević s pravom bio ljut posle remija protiv Bačke, ali veruje da u četvrtak neće biti razloga za ljutnju.

''Potrebno je da samo radimo ono što trener od nas traži. Da damo maksimum, izginemo na terenu, pa ćemo videti šta će biti. Bitno je da damo sve od sebe, pa ako i izgubimo, moći ćemo da se pogledamo u ogledalo'', konstatovao je Donald.

Utakmica Crvena zvezda - Keln na programu je u četvrtak od 21:05h na Marakani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Wednesday, 06.12.2017
13:14

Mi volimo samo jednu zemlju, samo jedan klub i jedan grad. Mi volimo samo Srbiju, samo Zvezdu i Beograd. Napred Zvezdo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore.

avatar
Wednesday, 06.12.2017
10:06

Ovom timu svaka čast na svemu u ovoj sezoni. Da mi je neko u junu rekao da kao učesnici u LE nećemo biti zadovoljni bodom protiv Arsenala u Londonu i bodom protiv Batea, rekao bi mu da je totalno poludeo. Ali imam jako loš predosećaj da će naši celu utakmicu kalkulisati i nadati se bodu protiv Kelna a sa druge strane da Bate Borisov ne pobedi u Londonu. Daj bože da ih je Milojević ozbiljno pripremio za ovu utakmicu i da će ići na pobedu. Jer mi Balkanci a pogotovo mi Srbi kad kalkulišemo...na*ebemo. Ali uvek.nPS - Srećno momci sutra. Biće teško ali možemo mi to!