Donaldu se osladilo, hoće JOŠ!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.09.2017.
20:19
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdin kapiten pokazao novi kvalitet ove sezone i tu ne želi da stane.

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Slobodni udarci koje izvodi Mičel Donald, ove sezone su postali veliki adut Crvene zvezde.

Odlični vezista je i večeras protiv Voždovca postigao evrogol iz ''slobodnjaka'', kojim je najavio trijumf od 2:0, a posle meča je istakao da mu takve golčine dodatno podižu samopouzdanje.

''Sigurno je ovo jedan od najlepših golova u mojoj karijeri, Dobro mi ide sa slobodnim udarcima od početka ove sezone. Danas sam bio apsolutno siguran u sebe kod prekida.

Samopouzdanje su mi dali prethodni golovi koje sam postigao na sličan način. Možda sam imao sreće što Milijaš nije bio na terenu, on takođe odlično zvodi slobodne udarce, ima mnogo iskustva. Ko će šutirati zavisi od toga ko se kako oseća, od pozicije lopte i mnogo drugih faktora.

Drago mi je što sam svoje ime upisao u listu najopasnijih izvođača slobodnih udaraca i dokazao treneru da može da računa na mene'', izjavio je Donald.

Zvezda sledeći meč igra već u sredu protiv Borca u Čačku, a Donald najavljuje novu majstoriju.

''Ukoliko dobijem šansu da igram daću sve od sebe da ponovo na ovakav način obradujem navijače i u Čačku. Ipak, najvažnije je da nastavimo da pobeđujemo, a ko daje golove zasita nam nije u prvom planu.

Vrlo je važno da napomenem i da je ovo još jedna utakmica u kojoj nismo primili gol, to pokazuje koliko smo dominantni na terenu i treba samo da nastavimo i u sredu u istom ritmu'', zaključio je Donald.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Sunday, 17.09.2017
20:22

Naravno da će biti šanse jer nije bez veze stiglo onih 1500 škoda pred SIV.