Dovedi Rogana i elita neće izostati

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 08.06.2021.
14:45
Izvor: Sportske.net, Beta

Kako je uspevao da napravi rezultat?

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti


Trener Voždovca Predrag Rogan rekao je da taj fudbalski klub ima velike mogućnosti i da one u narednoj sezoni moraju bolje da se iskoriste.

"Mogućnosti koje Voždovac ima moraju biti znatno kvalitetnije iskorišćene. Zato je ovaj period, do početka priprema, kada se formira ekipa i pravi koncept tima, organiziju i planiraju pripreme, najvažniji korak za nastupajući sezonu", rekao je izmedju ostalog Rogan za sajt kluba.

Voždovac je u poslednjem kolu izborio opstanak u Super ligi Srbije, što je Roganu bio i cilj kada je preuzeo ekipu.

"Odlučio sam da se uhvatim u koštac sa borbom koja me je na Krovu sačekala, sa teškim rasporedom i konkurencijom koju je u tom trenutku činilo čak 10 klubova. Formirao sam respektabilan stručni štab, vera u igrački potencijal, ideju i viziju, nije ostavljala prostora za sumnju da ćemo ostvariti cilj. Ponosan sam što sam deo kluba koji je ostao dosledan svojim principama, promovišući zdravu fudbalsku priču i ambijent, gledajući samo sebe i stavljajući fokus tamo gde i treba da bude – na terenu", kazao je Rogan.

On je tokom karijere izborio opstanak sa Spartakom iz Subotice i Ujpeštom u Mađarskoj, dok je sa Zemunom i Mačvom ušao u viši rang.

Upitan je za recept.

"Sa jedne strane važno je biti dosledan principima i realizovanju svoje ideje, a sa druge strane biti fleksibilan u načinu sproveđenja istih u delo. Sposobnost prilagođavanja različitim sistemima, ambijentu i prepoznavanje odlučujućih faktora u njima za kratak vemenski period su na kraju ključ", naveo je Rogan.

Istakao je da timu i sportu daje "celog sebe" i da ta emocija rezultira kroz izuzetnu atmosferu, dobru energiju, zajedništvo i veru jedni u druge, bez obzira na okolnosti.

Rogan je naveo da je zadovoljan igračkim kadrom, a da je na njemu i saradnicima da taj potencijal pretvore u kvalitet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke