Dragović o svojim snovima, već u nedelju će biti ostvareni?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 20.05.2022.
16:00
Izvor: Sportske.net

Jedva čeka poslednji susret u prvenstvu Srbije.

Starsport.rs ©
Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović izjavio je danas da je "sanjao titulu" sa Crvenom zvedzdom i da ga sada od toga "deli samo jedna utakmica".

"Iza nas je dug put. Došao je trenutak da budemo nagrađeni za sve što smo uradili tokom sezone. Ali moramo da napravimo i taj poslednji korak", izjavio je Dragović, a preneo klub.

Dragović je rekao i da je "prvenstvo bilo neizvesno", a da će takva biti i "završnica".

"Zaslužili smo titulu. Pokazali smo kvalitet i veliku želju. Utakmica protiv Voždovca će biti kruna sezone. Sanjao sam o titulama sa Zvezdom, a sad me samo jedan meč deli od prve, a nadam se ne i poslednje", rekao je defanzivac Zvezde.

Zvezda u poslednjem kolu dočekuje Voždovac, i ukoliko pobedi ili odigra nerešeno osvojiće titulu šampiona Srbije.

"Mogao bih danima da pričam koliko nam znače navijači. Mnogo toga smo prošli zajedno, i zaista je lepo što će ulaz na meč biti slobodan. Siguran sam da će Marakana izgledati fenomenalno", rekao je Dragović.

"Ceo život sam sanjao da igram pred punom Marakanom i osvajam titule sa Zvezdom. Ubeđen sam da će navijači doći da nas pozdrave. A zatim, nadam se i da zajedno proslavimo petu uzastopnu titulu", izjavio je Dragović.

Utakmici poslednjeg kola Superlige Srbije izmedju Zvezde i Voždovca na programu je u nedelju od 18:30 i igraće se na stadionu „Rajko Mitić“.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak