Dragović se već naoštrio za sledeći derbi sa Partizanom!

Autor: Darko Mitrović
sreda 26.05.2021.
12:48
Izvor: Sportske.net

Pa još pred pred navijačima...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kao što smo već objavili, austrijski fudbalski reprezentativac Aleksandar Dragović potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Crvenom zvedom.

"Mnogo mi je drago što sam potpisao, uvek sam govorio da mi je san da igram u Crvenoj zvezdi, a sada se to i desilo. Bio sam nervozan i uzbudjen, jer mi je Zvezda omiljeni klub i jedva sam čekao da potpišem ugovor, ali sada sam srećan što sam ovde i jedva čekam da izadjem na teren i treniram sa ekipom", rekao je Dragović, a preneo je sajt kluba.

Odbrambeni fudbaler je dodao da je razgovarao sa novim saigračima, kao i sa bivšim kapitenom kluba Vujadinom Savićem, koji su mu rekli da je najlepše igrati "pred punom Marakanom".

"To treba da se doživi i nadam se da ću ispuniti svoj san. Da pred punim stadionom savladam večitog rivala", rekao je on.

Dragović je istako da je za ljubav prema klubu zaslužan njegov deda, koji ga je dok je bio dete vodio na utakmice Zvezde.

On je dodao i da je jedan od većih razloga za njegov dolazak pored igranja u Evropi, što je šef stručnog štaba Dejan Stanković potpisao novi ugovor.

"Velika trenerska karijera je pred njim, kao što je bio dobar kao igrač. Svaka čast Crvenoj zvezdi na osvojenih 108 bodova, šampionskoj tituli. Jedva čekam da učim od njega i nadam se da mogu dosta da naučim. Pokušaću što pre da se uklopim u ekipu", rekao je 30-godišnji fudbaler.

Ocenio je da ekipa mora da ide "korak po korak", kao i da je svima želja da sledeće sezone igraju u Ligi šampiona.

"Mislim da je najbitnije da se koncentrišemo na svaku utakmicu posebno, pa ćemo videti na kraju gde smo i šta smo. Takodje se nadam da će moje iskustvo da pomogne ekipi, ali najbitnije je da funkcionišemo kao tim i borimo se za Crvenu zvezdu i na kraju da slavimo titulu", dodao je on.

Dragović se nada da će u novoj sezoni biti moguće prisustvo navijača, uz ocenu da je podrška navijača najlepši osećaj.

"Već godinu dana igramo bez publike i svi željno iščekujemo pun stadion", zaključio je Dragović.

U dosadašnjoj karijeri Dragović je igrao za Austriju iz Beča, Bazel, Dinamo Kijev, Bajer Leverkuzen, a u sezoni 2017/18 bio je na pozajmici u ekipi Lestera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke