Drinčić na Brdu još dve godine

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.12.2017.
10:23
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Superligaš sa Banovog Brda završio veliki posao pred početak priprema za prolećni deo sezone.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Čukarički odlučio je da zadrži Nikolu Drinčića u svojim redovima i iskusnog vezistu nagradi novim dvogodišnjim ugovorom.

Bivši fudbaler Partizana prihvatio je ponudu i obavezao se "Brđanima" na vernost do kraja 2019. godine, prenosi "Sportski žurnal".

Prekaljeni vezista bio je jedan od najbolje ocenjenih igrača Čukaričkog u jesenjem delu sezone, a Drinčićevo iskustvo sigurno će pomoći ekipi da na proleće napadne mesto koje vodi u Evropu.

Nenad Lalatović ima bezgranično poverenje u povremenog reprezentativca Crne Gore, čak mu je poverio i kapitensku traku što samo govori kakav status Drinčić ima na Banovom Brdu.

"Brđanima" bi tokom zimskog prelaznog roka trebalo da se priključi i Zoran Rendulić, štoper koji je upravo iz Čukaričkog prešao u Zvezdu a potom nastupao za kazahstanski Oradabaši i Rad.

Dodajmo i to da je sportski direktor Čukaričkog juče potvrdio da je dogovoren prvi transfer u zimskom prelaznom roku i da će Nenad Lalatović na proleće imati opciju više u defanzivnoj liniji tima pošto je Miladin Stevanović prihvatio ponudu "Brđana".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke