Drinčić: "Odigrali smo perfektno"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 19.09.2014.
22:17
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Partizana Nikola Drinčić smatra da je ekipa u četvrtak odigrala perfektno protiv Totenhema i da nema razloga da žali što nije osvojen čitav plen.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u četvrtak su upisali prvi bod u grupnoj fazi Lige Evrope pošto su na svom terenu remizirali sa Totenhemom bez golova.

Ko nije imao prilike da prisustvuje utakmici ili da isprati direktan prenos rekao bi da dve ekipe nisu pokazale ništa jer se fudbal igra za golove. Ipak, oni koji su utakmicu gledali posvedočiće vam drugačije a sa njima će se složiti i jedan od aktera Nikola Drinčić.

"Odigrali smo perfektnu utakmicu, naročito u odbrani. To nam je omogućilo da se u drugom poluvremenu baš opustimo i odigramo lepo. Ipak, ne bi trebalo preterivati i previše žaliti za pobedom, jer je bod u duelu sa timom kakav je Totenhem jako dobar" kazao je Drinčić.

Jako kvalitetno izdanje fudbalera Partizana i sjajna podrška sa tribina pomalo su pali u drugi plan zbog transparenta koji je istaknut na južnoj tribini a koji će biti predmet istrage UEFA u narednom periodu.

Crno-beli u nedelju gostuju Radničkom u Kragujevcu što će biti druga u nizu od pet utakmica koje će izabranici Marka Nikolića odigrati u samo dve nedelje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke