Drinčić: "Zbog ovoga sam se vratio"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.05.2015.
23:48
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih fudbalera Partizana u prethodnih godinu i po dana rekao je da se u Humsku vratio da bi sa crno-belima osvojio šampionsku titulu.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Nakon trijumfa u Kruševcu fudbaleri Partizana overili su titulu u domaćem šampionatu i tako vratili trofej u vitrine stadiona u Humskoj posle godinu dana pauze.

Jedan od najzaslužnijih što će Partizan vratio titulu u Humsku jeste Nikola Drinčić, povratnik u Humsku koji je prerano napustio klub. Drinčić je istakao da se zbog titule i vratio u Partizan.

"Zbog ovoga sam se vratio u Partizan i ne postoje reči da opišem koliko sam srećan. Ostaje nam još da osvojimo Kup, a onda ću znati kakvi su mi planovi, da li ostajem ili idem, jer želim miran da odem na odmor", rekao je Drinčić.

Fudbaleri Partizana su osvajanje titule proslavili sa navijačima u Kruševcu.

"Kako da se ne radujem? Za ovo se živi. Ovo mi je prva titula u Partizanu i samo mi u svlačionici znamo koliko je bilo teško osvojiti je" dodao je Drinčić.

Kao jedan od najiskusnijih u timu Nikola Drinčić nije zaboravio da se zahvali igračima koji su u međuvremenu napustili Humsku.

"Ne smemo da zaboravimo da su veliki doprinos ovom trofeju dali igrači koji su nas zimus napustili, a čiji je doprinos bio veliki, poput Lazovića, Škuletića i Stankovića, ali i prethodni stručni štab koji nam je dosta pomogao", naveo je Drinčić.

Partizan je u Kruševcu stigao do 26. titule prvaka Srbije i tako se ponovo izjednačio sa "večitim rivalom" po broju trofeja u domaćem šampionatu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pera Zambula opet
Thursday, 14.05.2015
23:49

Parizan sampion :) Kako je lepo kad na komentarima nema vise likova poput Zvezda je Srbija, nema vise SamoCZV, nema Zokija i ostalih junaka :) Prostor cist, ostali su samo najaci i pobednici :) Prelepo...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 14.05.2015
14:30

Zna li neko kako Stanković sad igra ?

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 14.05.2015
09:19

Prvi pehar, Dreena, titula je druga po redu:-D Jedino Kup (jos) nemas:-D

avatar
Barça el honor
Thursday, 14.05.2015
01:20

Svaka mu cast sto je pomenuo predhodni strucni stab kao i ove igrac jer zaista jesu zasluzni,iako je bodovna razlika veca nego sto je bila tada

avatar
Povratak kraljaBAN20
Thursday, 14.05.2015
00:58

Kakva slika :D