"Držali nas u zatvoru, Srbija u top 8, bolji od Portugala"

Autor: Boris Jovanović
sreda 08.09.2021.
07:55
Izvor: Sportske.net

Pogodićemo kada bude bilo najpotrebnije...

AP Photo/Peter Morrison
AP Photo/Peter Morrison

Povezane vesti

Većina irskih medija ističe mladog golmana Gejvina Bazunua. On je bez dileme u izveštajima junak meča.

"Znam da je dobar, ali ovo je nešto specijalno, odbranio je penal u Portugalu, sada nam doneo bod, tek će napredovati", kaže selektor Keni.

"Nisam se šalio kada sam rekao da je Srbija sigurno među osam najboljih evropskih timova. Imaju neverovatne igrače, stvorili su nam mnogo više problema od Portugala. Jasno se vidi da smo mi u zaostatku, da smo tim u nastajanju. Moji igrači zaslužuju pohvale jer nisu odustali. Srbija je zaslužila pobedu, ali i mi smo dali sve, drago mi je zbog navijača koji su se na kraju radovali", iskren je irski selektor. 

Brajan Ker nekadašnji selektor nije impresioniram.

"Bili smo u zatvoru 85 minuta, potpuno nadigrani, spasao nas je Bazunu. Neverovatno da Srbija nije dala gol iz toliko prilika", kaže iskusni trener. 

"Sve je trebalo da bude rešeno sredinom drugog dela, potpuno smo nadigrani, mnogo je teško gledati ovakve utakmice", dodao je u komentaru u studiju na RTE.

Damijen Dilejni dodaje da mu je drago zbog boda, ali da je Republika Irska nadigrana u svakom elementu. 

U Dablinu kažu da je ovo osnova za budućnost, Srbiji ostaje da žali, ali i da se nada da će svi promašaji biti naplaćeni u poslednjem kolu protiv Portugala. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke