Dudić: "Najboljih 37 minuta od kako sam ovde, da smo izgubili bila bi to najveća nepravda"

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 19.08.2024.
22:31
Izvor: Sportske.net

Feđa Dudić iskren.

Nenad Kotlajic/Radnicki1923
Nenad Kotlajic/Radnicki1923

Povezane vesti

Trener Radničkog 1923 Feđa Dudić zadovoljan je igrom svoje ekipe u remiju sa Vojvodinom.

Kragujevčani su večeras nadoknadili dva gola zaostatka, a Dudić smatra je upravo tih 37 minuta od prvog primljenog gola do 1:2, bio najbolji period od kako je na klupi Radničkog 1923. 

Dudić je takođe dodao da nije dovodio u pitanje kada je Vojvodina zatražila da se utakmica odloži za 24 časa. 

"Slavko kada me je nazvao u četvrtak uveče, istog trenutka smo rekli da ćemo odložiti. Mi smo to tražili sedam do 10 dana ranije, odbili su nas, a možda se zbog toga eto tako i nekad sve vrati. Tih 37 minuta, od 0:1 do 1:2, bio je najbolji period Radničkog od kada sam ja tu. Odigrali smo fantastično, i pored tog gola, jer nam se dešava da prvo gubimo, a onda drugi primimo iz kontre gde je Vojvodina najbolja. Međutim, ostalih 37 minuta, dva puta je lopta vađena sa linije, a Rosić je sigurno bio najbolji akter na meču. To je najbolje što je RAdnički odigrao. Treba da budemo ponosni, da smo izgubili bila bi najveća nepravda za sport. Ne umanjujem igru Vojvodine i slažem se da je Vojvodina na 2:1 mogla da nas kazni i reši, ali previše smo rizikovali da bismo se vratili i uzeli bod. Svesno smo rizikovali i napadali, kada su mogli da prelome, ali opet mislim da bi bilo nezasluženo da smo izgubili. Kolegi želim sreću, na moje momke sam ponosan pošto smo nadoknadili 2:0 i da će nam samopouzdanje biti na većem nivou. Pokazali smo da ponovo ličimo na prošlogodišnji Radnički koji je pobrao simpatije fudbalske Srbije. Imamo još dve utakmice do pauze i učinićemo sve da nastavimo da igramo ovako", rekao je Dudić.

U narednom kolu Kragujevčani imaju težak zadatak na gostovanju OFK Beogradu, dok Vojvodina ima imperativ pobede protiv Napretka, u poslednjem meču na "TSC areni".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke