Dule dao 'dijagnozu': "Stanje u Partizanu je šizofreno!"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 24.10.2016.
09:35
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Bivši predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan Duško Vujošević progovorio je o aktuelnoj situaciji u fudbalskom klubu i istakao da su lični interesi doveli do ozbiljnih problema.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Prvog radnog dana nove sedmice fudbalski klub Partizan trebalo bi da dobije novog predsednika i Upravni odbor, pošto je za 17 časova zakazana Skupština u SC "Partizan - Teleoptik" u Zemunu.

Više o tome šta bi sve moglo da se dogodi tokom dana mogli ste da pročitate OVDE, a svoje mišljenje o aktuelnoj situaciji u fudbalskom klubu Partizan izneo je i bivši predsednik JSD Partizan Duško Vujošević.

Najtrofejniji trener u istoriji KK Partizan "otvorio je dušu" i u izjavu "Kuriru" otkrio da mu je jako žao zbog svega što se dešava u Humskoj, ocenivši da su pojedinci lične interese stavili iznad interesa kluba.

"Žao mi je zbog svega što se dešava u Partizanu. Niko ne kontaktira sa mnom, ali čini mi se da je stanje šizofreno. Stvarno mi nije normalno da su lični interesi stavljeni ispred interesa kluba. Žao mi je što je među Prtizanovcima došlo do takvih podela" rekao je Vujošević.

Bivši predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan dodaje da su u čitavu priču uključeni mediji i navijači i da se sve svodi na lične interese.

"Želim Partizanu sve najbolje, i da napokon krenu da vode računa o klubu, a ne o sebi. Ovo što se sada dešava nije dobro i nadam se da će interese Partizana staviti u prvi plan" zaključio je Vujošević.

Svoj četvrti trenerski mandat u Partizanu Duško Vujošević je okončao u septembru 2015. godine kada je na čelo kluba došao Nikola Peković, nakon čega je odlučeno da se sa trofejnim stručnjakom ne produži ugovor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pfc
Monday, 24.10.2016
17:48

Ja stvarno ne razumem zasto mi niste objavili komentar. Nikoga nisam vredjao i samo sam izneo svoja osecanja i to je to. Ja vise nikad necu uci na ovaj sajt. Bio sam redovan citalac i ostavljao po neki kiomentar ali je gotovo sa tim. Verovatno ni ovo necete objaviti ali neka.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 24.10.2016
11:53

Jedini koji je smeo da podigne glas i stvari nazove pravim imenom, svi drugi su se krili iza njega i pozivali na njega samo da bi i dalje redovno mogli da primaju svoje bedne platice i da povezu radni staz do penzije!

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 24.10.2016
10:44

Све то је нормално.