Dule Savić uzvratio Vuletiću: "Poslao bih ga u pačju školu"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 06.03.2020.
14:05
Izvor: Sportske.net

Legenda Crvene zvezde odgovorila Vladimiru Vuletiću.

screenshot: Youtube
screenshot: Youtube

Povezane vesti

Česte su prozivke na relaciji Crvene zvezde i Partizana, a jedan od najglasnijih jeste Vladimir Vuletić potpredsednik crno-belih.

On je prekjuče "čestitao" rođendan Crvenoj zvezdi na način koji se nije svideo zvezdašima.

"Na današnji dan, pre 75 godina, rođena je ljubimica svih režima, pravoslavna komunistkinja, opoziciona vladarka, original falsifikata, variola korona", napisao je na Tviteru Vuletić.

Oglasio se Dušan Savić, legenda Crvene zvezde, u razgovoru za "Alo".

"Poručio bih mu da bi trebalo da ima poštovanje za starije, ipak je Partizan bar šest meseci mlađi od Zvezde. To nalaže domaće vaspitanje. Treba poštovati starije i lepše od sebe. Dobio bi keca iz vladanja kod mene, ponavljao bi godinu i izgubio bi je, pa ako nauči lekciju, mogao bi da se vrati. Poslao bih ga u pačju školu pa izbacio zbog lošeg vladanj
a", rekao je Savić za "Alo".

"Ja sam neko ko je stvarao istoriju Zvezde i neumesno je da komentarišem priče tamo nekog Vuletića koji je zalutao u vrhunski fudbal, koji ne zna šta je sportsko i gospodsko ponašanje između rivala. Mi u Zvezdi smo vaspitani drugačije, naučili su nas da poštujemo protivnike. Vuletića ne poznajem, a koliko čujem, on je neki profesor. Bilo bi dobro da ga neko stavi u ulogu učenika, da ga nauči odnosima velikih sportskih rivala. Tu lekciju je očigledno preskočio. Poručio bih mu da prouči malo rivalstvo, da se podseti ko je bio prvak Evrope i sveta, ono što on nikada neće biti. Zaista ne razumem zašto se ničim neizazvan bavi Zvezdom. Zašto piše takve komentare ako je Zvezda to što je napisao? Zbog čega troši vreme? Očigledno je da ima komplekse, ali ima vremena za lečenje istih", istakao je on.

Naravno, očekujemo odgovor Vuletića.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
peca
Saturday, 07.03.2020
09:14

E Savic bi profu u paciju skolu!Pa za koje ste vi skole onda vi iz zvezde svi klonirani ko Kinezi iz doba Maoa?!Klepecete svi isto!
A ti Savicu zvezdin glasnogovornice imas kao postovanje!?Vidi se po vokabularu...

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Friday, 06.03.2020
18:54

Добра му је та тактика: увек је неко други крив. Тако спречава оних ко зна колико навијачких фракција да се уједине и крену у бербу ушију. За сада, само играчи повремено оду на постројавање испод јужне трибине и погнутих глава слушају буквицу. Док год он није у таквој ситуацији- добро је...

avatar
DeXy \'92
Friday, 06.03.2020
17:26

Jel isto vazi i za terzica ? Ni njegovo ponasanje nije gospodsko...

avatar
Dragoljub Nikolic_fb
Friday, 06.03.2020
16:48

Vi nauceni da poštujete? Hahahahahahaha pa ovo je stvarno cirkus. Ono sa falusima upravi Partizana je poštovanje, sram te bilo. Ti skolu nisi ni završio!!!!

avatar
Friday, 06.03.2020
16:17

10 minus 3 je jednako 7, a vasa ''lepota'' dolazi iznutra, znate vec onaj vic.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 06.03.2020
15:58

Dule brate Srbine taj nije vredan nase paznje.

avatar
Čaplja
Friday, 06.03.2020
15:54

Hteli to da priznaju ili ne, uvek će biti, mali, mali partizan! ;)

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 07.03.2020
04:24

Najmanji klub na svetu.