''Đumi'' stvara moćnu ofanzivu u Napretku! Stigao i golman iz Partizana!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.01.2021.
22:41
Izvor: Sportske.net

Kruševljani se pojačavaju.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Kruševački Napredak potvrdio je danas na svom zvaničnom sajtu da je prvo pojačanje ovog kluba u zimskom prelaznom roku 27-godišnji napadač Bojan Čečarić.

Ovdašnja javnost ga najbolje pamti iz vremena kada je branio boje Spartaka ŽK, a prethodnih godinu dana je proveo u poljskoj Krakoviji, gde se nije najbolje snašao, pa je odlučio da se vrati u Srbiju i prihvati ponudu Napretka sa kojim je potpisao ugovor do kraja sezone.

Kruševljani su takođe potvrdili i da se Trstenika PPT se vratio mladi Andrija Pecić (19), krilni napadač, ali ni to nije sve.

''S obzirom na činjenicu da nam je neefikasnost bila ključni problem jesenas, novi šef struke Milan Đuričić Đumi je odlučio da maksimalno pojača konkurenciju u napadu, pa nam je pristupio i Marko Bačanin (22), koji je jesenas na 14 utakmica postigao isto toliko golova  za Smederevo 1924 u Srpkoj ligi Zapad.

Iz Smedereva 1924 je stigao i ofanzivni vezista Nenad Ivanić (20), a iz Partizana, na pozajmicu, golman Danilo Golović (20).

Klub su ove zime napustili: Nikola Leković, Mladen Zeljković, Srđan Matić, Miloš Mijić, Mateja Zuvić, Slavko Lukić, a na izlaznim vratima je i Dino Šarac'', navodi se na klupskom sajtu Napretka.

Ekipa Napretka sutra putuje na dvonedeljne pripreme u Antaliju, gde će odigrati pet prijateljskih utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke