"Džaizkoin arena" čeka Lazarevčane: "Oni ginu jedan za drugog"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 18.02.2022.
22:19
Izvor: Sportske.net

Trener Pazaraca očekuje veliku borbu.

Printscreen/Arena Sport
Printscreen/Arena Sport

Povezane vesti

Trener fudbalera Novog Pazara Dragan Radojičić rekao je danas da njegova ekipa mora da pobedi gostujuću Kolubaru, u predstojećoj utakmici 23. kola Super lige Srbije.

"Imamo obavezu prema sebi i svim navijačima da odigramo kako znamo i možemo, što nije bio slučaj na prolećnoj premijeri protiv Metalca u Gornjem Milanovcu. Verujem da na taj meč više neću morati da se vraćam", rekao je Radojičić.

Kolubara je 12. na tabeli sa 26 bodova, devet više od Novog Pazara na pretposlednjem, 15. mestu.

"Očekujem izuzetno tešku utakmicu. Rival je kompaktan i čvrst, oni ginu jedan za drugog. Ipak, verujem u moje momke. Ako pridju maksimalno i odigraju kako smo trenirali tokom pripremnog ciklusa, doći ćemo do željenog cilja", ocenio je Radojičić.

On je prošlog leta promovisan, a ubrzo i smenjen sa mesta šefa stručnog štaba kluba iz Lazarevca.

"Mnoge od tih momaka sam selektirao i tražio da dodju u klub iz Lazarevca. Ne bih mešao lične stvari i profesionalne. Što se terena tiče, u Kolubari to funkcioniše, a ono drugo ne valja", kazao je Radojičić.

Domaćin će nastupiti bez "požutelog" kapitena Mirze Delimedjca i povredjenog desnog beka Nikole Vlajkovića, a prvi meč za Novi Pazar na domaćem terenu trebalo bi da odigra vezni fudbaler Milan Jokić.

"Nama je biti ili ne biti, bodovi su nam preko potrebni. Imali smo veliki kiks protiv Metalca u prošlom kolu, ali se nadam da je to bio samo jedan loš dan za sve nas. Ono što je potrebno je naša reakcija", naveo je Jokić.

Novi Pazar i Kolubara igraju u subotu od 14 časova na Džaizkoin areni.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke