Džajić: "Moja strategija nije prihvaćena u Zvezdi"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.01.2015.
20:04
Izvor: Sportske.net

Počasni predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić otkrio je da se sa mesta prvog čoveka kluba povikao pošto njegov plan za oporavak kluba nije bio sproveden u delo.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Legenda FK Crvena zvezda i počasni predsednik kluba iz Ljutice Bogdana Dragan Džajić govorio je za "N1" televiziju o trenutnoj situaciji u klubu i prošlogodišnjoj odluci da se povuče sa mesta prvog čoveka crveno-belih.

"Zadovoljan sam jer je Zvezda posle sedam godina postala prvak. Dug nismo nešto mnogo smanjili, ali se nismo ni zadužili" počeo je priču Džajić.

Bivši predsednik Crvene zvezde objasnio je da je postojao plan za oporavak kluba ali da niko nije bio voljan da ga sprovede u delo.

"Da bi se nešto brže rešavalo, mora da postoji strategija, plan i vreme. To nije moglo da se reši preko noći. Takvo stanje je zatečeno, dugovanja su nagomilana i nije lako izboriti se sa tim, juriti rezultate i ispunjavati obaveze" objasnio je Džajić i dodao,

"Imao sam petogodišnji plan i program i za to je postojala mogućnost. Moglo je da se pokuša sa tim, ali kada do toga nije došlo, odlučio sam da se povučem" zaključio je Džajić.

Podsećamo da je Dragan Džajić napustio Crvenu zvezdu nakon završetka prethodne sezone a na čelo kluba stupio je Zvezdan Terzić koji trenutno obavlja funkciju generalnog direktora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke