Džentlmenski potez Partizana, konačno saopštenje za primer!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 09.10.2019.
19:31
Izvor: Sportske.net

Za svaku pohvalu.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Imali smo prilike da se nagledamo različitih ratova saopštenja, najčešće u režiji večitih rivala.

Ipak, današnji istup Partizana u javnost Partizana pokazao je da se ta forma obraćanja može iskoristiti i u lepe svrhe, pa su tako "crno-beli" iskazali duboko poštovanje i zahvalnost Vodojaži čiji su danas bili gost u šesnaestini Kupa Srbije u Grošnici.

Saopštenje prenosimo u celosti.

"FK Partizan je danas bio gost gružanskog i erićevskog kraja, u šesnaestini Kupa Srbije. Dočekalo ga je umilno i lepo lice Grošnice, a FK Vodojaža uspeo da načini evropski ambijent u srpskoj Šumadiji.

Preko 3000 gledalaca okupila je ova utakmica, uprkos svega 150 sedećih mesta, ponovo su deca oduševljeno aplaudirala fudbalerima oba tima.

Savo Milosevic Partizan Vodojaza

FK Partizan koristi ovu priliku da se iskreno zahvali FK Vodojaža, na čelu sa Milošem Đurkovićem i Žarkom Stevanovićem, na srdačnom gostoprimstvu i profesionalnom pristupu zvaničnoj Kup utakmici.

Grošnica je pokazala da za velike utakmice nema malih mesta i da je ona danas centar Šumadije cele – crno bele", stoji u saopštenju "crno-belih".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Thursday, 10.10.2019
01:00

To je vas nivo.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 09.10.2019
23:00

Partizan je džentlmen jer je zbog domaćina i njegove publike insistirao da igra na njegovom terenu, iako nije mogao da ima puno navijača, a niti su navijači mogli da isprate svoj klub preko TV prenosa, dok zvezda i FSS utakmicu iz Trepče zbog političkih razloga sele domaćinstvo Trepči čak u Staroj Pazovi, umesto da izaberu najbliži grad i tako omoguće domaćim navijačima da pogledaju utakmicu jer zvezdi ne odgovara da ostane dan duže daleko od BG. Saopštenja po zaslugama.

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 09.10.2019
21:25

Ko vas ne zna skupo bi vas platio

avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 09.10.2019
19:53

Jel sve bilo regularno? Nisu osteceni?