Džigi objasnio: ''Lopta nije htela u mrežu!''

Autor: Beta Beta
četvrtak 11.12.2014.
22:39
Izvor: Beta

Nikola Ninković je mogao večeras da se proslavi, imao je nekoliko odličnih prilika, ali nije uspeo da ih realizuje i donese prvu pobedu Partizanu u Ligi Evrope ove sezone.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Nikola Ninković rekao je da je njegova ekipa večeras bila bolja od Asteras Tripolisa, ali da je nije hteo gol.

"Jako mi je žao što nisam postigao gol, dobro je što utakmica nije imala značaj. Lopta nije htela u mrežu, naročito mene. Bili smo bolji i dominirali sve vreme, ali nažalost to nismo uspeli da meterijalizujemo", rekao je Ninković novinarima posle utakmice.

Partizan je kao domaćin igrao nerešeno 0:0 sa Asterasom u poslednjem kolu Grupe C Lige Evropa i tako to takmičenje završio sa dva boda.

"Imali smo nekoliko dobrih šansi, ali ponovila se naša stara boljka u Evropi - neefikasnost. Šta je tu je, mogli smo i da izgubimo u 90. minutu. Ovo je naša realnost", rekao je Nikola Drinčić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 11.12.2014
23:42

Pa kako da ide u mrezu tele jedno kad umesto nocu da spavas a sutradan da treniras ti celu noc provedes u Teatru u separeu sa Sorajom?!! Kako mislis da naucis da loptu saljes u mrezu?! Prazan bre gol bi promasio koliko si nesposoban! Jos vise nervira sto si odlican fudbaler ali dzabe kad u glavi nemas a ma bas nista.

avatar
zvezdabre
Friday, 12.12.2014
02:35

ma ronaldo mala maca za njega

avatar
Friday, 12.12.2014
12:33

Ovaj gram mozga da ima ne bi bio mnogo daleko od Ronalda, ali posto u glavi nema nista na nivou je Kasalice.