Ebislio ne pamti poslednji gol glavom, dve stvari bitnije od rezultata meča sa Voždovcem

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 02.12.2018.
23:42
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezista Crvene zvezde priznao je nakon utakmice sa Voždovcem da ne pamti kada je poslednji put postigao gol glavom.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Kada je letos stigao iz APOEL-a u Crvenu zvezdu navijači su očekivali da će biti jedan od nosilaca igre Milojevićevog tima, ali se ispostavilo da je Lorenco Ebisilio prvi prvenstveni gol postigao u okviru 18. kola.

Da stvar bude još čudnija, momak razornog i preciznog šuta glavom je pogodio mrežu Voždovca.

"Uvek je lepo zatresti mrežu, svaki pogodak utiče na porast samopouzdanja. Ne pamtim kad sam poslednji put postigao gol glavom, ali bitno je da se igrač snađe u situaciji", rekao je Ebislio.

Crvena zvezda je u okviru poslednje utakmice 18. kola Super lige savladala Voždovac sa 2:0 golovima Lorenca Ebisilija i El Fardu Bena.

"U veoma zahtevnom smo periodu, brojni igrači imaju problema sa povrerama, nismo kompletni, ali i dalje obavljamo odličan posao. Nastavili smo sa pobedama, moglo je da bude i 4:0 ili 5:0. Bez nepoštovanja protivnika, mogli smo i ubedljivije da slavimo, a ne da završimo u 33. minutu. Ipak, važno je da smo napravili novi korak i uvećali razliku u odnosu na 'večitog' rivala", kazao je vezista crveno-belih.

Sledi period od dve nedelje u kojem će Crvena zvezda odigrati četiri takmičarske utakmice. Prva je na redu već u sredu protiv Spartaka u Subotici.

"Dobro je kad igrači ne izgledaju umorno. Najvažnije je da izbegnemo povrede jer se već suočavamo sa kadrovskim problemima. Već u sredu očekuje nas gostovanje Spartaku i neophodno je da se što bolje spremimo za utakmicu u Subotici", zaključio je Ebisilio.

Aktuelni šampion Srbije i lider na tabeli Super lige već je overio titulu jesenjeg prvaka, a do kraja godine očekuju ga dueli sa Spartakom (G), Napretkom (D), Pari Sen Žermenom (D) i Čukaričkim (G).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 03.12.2018
11:59

Titula teoretski jos uvek nije overena, ali bice u sredu u Subotici.