Ekipa Vojvodine devet i po sati putovala do Beleka, Krivokapić poveo 27 igrača

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.01.2019.
20:54
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Novosađani počinju završnu fazu priprema u Turskoj.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Poput brojnih drugih klubova, i fudbaleri Vojvodine će se narednih dana pripremati u turskom Beleku.

Novosadska ekspedicija danas je doputovala na odredište posle devet i po sati putovanja - od polaska iz FC 'Vujadin Boškov' do Beograda odakle je usledio let do Istanbula, a potom i od Istanbula do Antalije. Do Beleka su se potom prevezli autobusom i smestili u hotel ''Titanic Deluxe Golf Belek''.

Šef stručnog štaba Radovan Krivokapić poveo je ukupno 27 igrača, a to su: Emil Rockov, Nikola Simić, Nemanja Toroman, Aranđel Stojković, Milan Lazarević, Marko Bjeković, Mladen Devetak, Andrej Jakovljević, Daniel Graovac, Siniša Saničanin, Ranko Veselinović, Igor Jeličić, Damir Zlomislić, Vuk Mitošević, Dobrica Tegeltija, Mirko Topić, Ognjen Đuričin, Damjan Gojkov, Kristijan Živković, Nemanja Milojević, Milan Đurić, Aleksandar Mesarović, Nikola Srećković, Mihajlo Nešković, Dejan Zukić, Seku Kone i Nikola Gajić.

Pored njih, tu su i članovi stručnog štaba: šef Radovan Krivokapić, pomoćni trener Nemanja Krtolica, trener golmana Milan Jovanić, kondicioni treneri Aleksandar Janković i Milovan Knežević, analitičar dr Miroslav Smajić, lekar dr Vladimir Čolaković, fizioterapeuti Goran Marijan i Nemanja Mijić, ekonom Nemanja Jotanović i sekretar stručnog štaba Dragomir Vukićević.

Kako je saopšteno na zvaničnom klupskom sajtu, Nigerijac Eze Vinsent nije otputovao zbog problema sa vizom, ali se njegov dolazak u Tursku očekuje u toku naredna dva dana.

Takođe, od prvotimaca iz prvog dela sezone, na pripreme nisu krenuli Nikola Antić, Diamantis Huhumis, Nemanja Ahčin i Lazar Arsić, koji su ostali da rade u Veterniku sa pomoćnim trenerom Zoranom Vasiljevićem i vrlo je moguće da će do kraja prelaznog roka preći u neku drugu sredinu.

Aleksandar Mirkov je prosleđen na pozajmicu u Bečej, a Filip Starič se nalazi na probi u jednom klubu u Španiji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke