Emotivni "Orlići": "Suze teku, srce iskače..."

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.06.2015.
12:48
Izvor: Sportske.net

Omladinski reprezentativci Srbije nisu imali problema da nađu reči kojima bi opisali osećanja nakon duela sa Mađarskom. Nemanja Maksimović se borio sa "srčanim problemima", njegov kolega i imenjak Antonov nije mogao da zaustavi suze.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Fudbaleri Srbije plasirali su se u četvrtfinale Svetskog prvenstva na Novom Zelandu pošto su jutros posle produžetaka pobedili Mađarsku sa 2:1.

Mađarska je povela u 57. minutu golom Bencea Merva, a izjednačio je Ivan Šaponjić u prvom minutu sudijske nadoknade vremena. Pobedu Srbiji doneo je Atila Talaber autogolom u 118. minutu.

Fudbaler Srbije Nemanja Maksimović rekao je da je njegova ekipa pokazala pobednički karakter a prilikom opisivanja svojih osećanja bio je jako deskriptivan.

"Imam samo jedno srce, ali ono hoće da mi iskoči posle ovakve pobede. Sreća je bila uz nas, ali smo je i zaslužili. Sjajan smo tim, fenomenalna grupa koja nikad ne odustaje. Mađarska nas nije iznenadila, ali je odigrala taktički fenomenalnu utakmicu, dobro su nas analizirali i zatvorili sve prilaze golu", rekao je Maksimović.

Levi bek reprezentacije Srbije Nemanja Antonov rekao je da je njegova ekipa jakom voljom uspela da pobedi Mađarsku a baš kao Nemanja Maksimović i defanzivac "Orlića" bio je jako uzbuđen.

"Šta da vam kažem, suze mi same idu koliko sam srećan" počeo je izlaganje Antonov,

"Ušli smo malo uspavano u meč, možda nas je sasekao pritisak i važnost utakmice. Kako je meč odmicao Mađari su se podizali a mi smo ulazili u nervozu. Umesto da povedemo, primili smo gol direktno iz tog napada i bilo je teško vratiti se, ali pokazali smo da imamo volju kao planina" dodao je reprezentativni bek.

Fudbaleri Srbije će u četvrtfinalu, u nedelju od 6.30 igrati protiv selekcije SAD, koja je pobedila Kolumbiju sa 1:0.

Posle 15 dana u Danedinu, stručni štab i reprezentatvci će u četvrtak ujutro otputovati za Okland, gde će se u nedelju igrati utakmica sa selekcijom SAD.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke