EP (kval.) - Loš početak srpskih omladinaca

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.11.2018.
18:24
Izvor: Sportske.net

Omladinska selekcija reprezentacije Srbije remizrala je sa Kazahstanom na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Jermeniji.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Borbu za plasman na Evropsko prvenstvo u Jermeniji omladinska reprezentacija Srbije počela je remijem 2:2 (0:2) sa selekcijom Kazahstana.

"Orlići" su u prvom kolu kvalifikacione Grupe 9 odmerili snage sa Kazahstanom na neutralnom terenu u Dunganonu (Severna Irska), a može se reći da posle svega viđenog mogu da budu zadovoljni konačnim rezultatom.

Srbija je na poluvremenu imala dva gola zaostatka, ali je u nastavku uspela da se vrati u meč preko Dušana Vlahovića i Milutina Vidosavljevića, s tim što je u poslednjih petnaestak minuta igrala sa igračem manje.

Bivši napdač Partizana Dušan Vlahović zaradio je javnu opomenu posle gola u 54. minutu, a dvadeset minuta kasnije opomenut je i drugi put i samim tim poslat ranije na tuširanje.

Izabranici Nenada Sakića imaće šansu za popravni u duelima sa Severnom Irskom i Poljskom, a po dve prvoplasirane selekcije iz svake kvalifikacione grupe obezbediće mesto u elitnoj rundi kvalifikacija.

Evropsko prvenstvo za omladince na programu je sledeće godine. Jermenija će biti domaćin, a turnir je na programu od 14. do 27. jula 2019. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke