Evo kako je Zvezdin novajlija opisao svoj spektakularni gol!

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.06.2016.
20:59
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Već smo izvestili o više nego ubedljivoj pobedi Crvene zvezde u prvoj kontrolnoj utakmici, a posle meča, u centru pažnje je Tomas Fibel, jedno od Zvezdinih najvećih pojačanja ovog leta.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Podsetimo, Zvezda je pobedila sa 10:1, a najlepši gol delo je upravo Tomasa Fibela, koji je golmana Hajduka iz Beške savladao spektakularnim udarcem ''makazicama''.

On je posle meča izrazio zadovoljstvo i ambijentom i svojom igrom, a naravno, najviše prvim pogotkom u crveno-belom dresu.

''Ekipa je uvek na prvom mestu i najvažnije mi je da pobeđujemo, ali kada mi se ukaže ovakva prilika sa zadovoljstvom je iskoristim. Uvek dajem svoj maksimum. Što više utakmica budem imao iza sebe siguran sam da ću bolje igrati. Ove makazice su jedan od najatraktivnijih golova koje sam postigao u karijeri'', istakao je Fibel.

A zbog čega ovako nešto nije mogao da radi u Mordoviji, objasnio mu je Mičel Donald.

''Kad sam došao Damjan mi je pričao da ovde ima odličnih igrača koji mogu da mi kvalitetno asistiraju. U Mordoviji često nisam uopšte dobijao upotrebljive lopte pa nekada i nisam mogao da se iskažem'', naglasio je Fibel.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 22.06.2016
21:26

protivnik na nivou kairata

avatar
Nikola (*Czv*)
Wednesday, 22.06.2016
23:03

Pfc nam je bio dostojni protivnik.Sa -32 ušao u plej of,a u 3 derbija bio daleko od pobede i večiti rival izdominirao !! Toliko.

avatar
Branislav
Thursday, 23.06.2016
00:41

Kairat ima toliko para da može da kupi šta želi...tako da, nemoj da pričaš. Tesko Čuki protiv Ordabasija... Šta si rekao za Šamrok, poluamaterski klub čiji igrači rade kao konobari???

avatar
bobar84c
Wednesday, 22.06.2016
21:08

Kako cemo da meljemo ... neka se spreme ovi iz gerontoloskog centra iz humske 1